Liga 1

Șumudică, out după returul cu Steaua Roșie Belgrad? Planul conducerii clujenilor

Returul cu Steaua Roșie Belgrad ar putea fi ultimul meci al lui Marius Șumudică pe banca tehnică a CFR-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 17:02
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 17:17

CFR-ul cu Marius Șumudică pe bancă are un bilanț extraordinar în Liga 1. Clujenii au câștigat primele șase partide și sunt singura echipă cu punctaj maximum. 

Cu toate acestea, după ce a fost eliminat de Young Boys Berna în playoff-ul Champions League, Marius Șumudică a mai suferit o înfrângere usturătoare în cupele europene. Clujenii au fost demolați în prima manșă din playoff-ul Europa League de către Steaua Roșie Belgrad, 0-4, și au șanse minine de a trece de sârbi. 

  • Șumudică, out după returul cu Steaua Roșie Belgrad?! Planul conducerii clujenilor de a aduce un antrenor râvnit

După înfrângerea de la Belgrad, Șumudică și-a atacat jucătorii după greșelile în lanț, iar conducerea CFR-ului l-a băgat în ședință, ca în 24 de ore să emită un comunicat oficial în care precizează că antrenorul beneficiază în continuare de credit și că o demitere este exclusă.

Însă, destinul lui Șumudică pe banca clujenilor nu este atât de sigur. Potrivit GSP, tehnicianul ar urma să fie înlocuit după returul cu Steaua Roșie chiar cu Dan Petrescu, omul care a adus trei titluri consecutive în Gruia și i-a calificat pe clujeni în primăvara europeană. 

Recent, invitat la vlogul lui Constantinescu Sorin, Dan Petrescu a declarat că este mândru de ce a realizat la CFR Cluj și că așteaptă să se întoarcă în antrenorat. „Bursucul” este liber de contract din luna februarie a acestui an, de când s-a despărțit de Kayserispor după doar opt epate.  

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies