Liga 1

Șumudică se apără după atacul lui Porumboiu: „O să fac publice niște mesaje!”

În 2012, Edi Iordănescu a fost secundul lui Marius Șumudică la FC Vaslui. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 09:08
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 09:35

Înainte ca Edi Iordănescu să fie anunțat noul antrenor al FCSB-ului, Adrian Porumboiu a ținut să îl laude pe Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport, la PRO X, pentru mutarea făcută și să vorbească laudativ de tânărul tehnician. De asemenea, fostul finanțator al Vasluiului a declarat că „Iordănescu este zece clase peste Șumudică”, iar acest lucru nu a trecut neobservat de antrenorul CFR-ului.

Șumudică a ținut să se apere și să dezvăluie că va face publice mesajele din 2012, de când o pregătea pe Vaslui, care vor identifica adevărul relației dintre cele trei părți.

Șumudică: „O să vedeți ce s-a întâmplat în relația Șumudică-Iordănescu-Porumboiu”
 

O să fac publice niște mesaje din perioada Vaslui, o să vedeți ce s-a întâmplat atunci în relația Șumudică-Iordănescu-Porumboiu. Atunci o să se convingă toată lumea care e adevărul. Eu nu contest valoarea lui Edi, îl respect, mi-aș dori să fie cât mai mulți antrenori profesioniști în România”, a declarat Marius Șumudică la DigiSport. 

La prima conferință de presă în calitate de antrenor al FCSB-ului, Edi Iordănescu nu a putut evita subiectul Șumudică-Porumboiu. Tehnicianul desemnat de Gigi Becali să cucerească titlul după o pauză de 6 ani a specificat că este măgulit de aprecierea fostului patron de la Vaslui, dar că nu este mândru de comparația cu antrenorul CFR-ului.

„Șumi este amicul meu, nu mi-a fost niciodată prieten”
 

„Nu vreau să comentez, m-a onorat, dar nu vreau prin comparație. Mă bucur că domnul Porumboiu, care tot timpul a avut respectul meu, m-a apreciat. Am ținut aproape de-a lungul timpului, am avut o colaborare extraordinară, dar nu e normal să comentez.

Mai mult decât atât Șumi este amicul meu, nu mi-a fost niciodată prieten, dar l-am apreciat mereu din punct de vedere profesional, așa cum fac și cu ceilalți colegi ai mei”, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies