Fotbal intern

„Părăsesc sala!” Întrebarea care l-a scos din sărite pe Șumudică

Marius Șumudică, nervos la conferința de presă!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 14:54
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 15:27

A fost tensiune mare în sânul campioanei CFR Cluj după înfrângerea umilitoare suferită de ardeleni în playoff-ul Europa League, 0-4, cu Steaua Roșie.

Suporterii i-au cerut demisia lui Șumudică la finalul meciul, iar apele s-au tulburat și în vestiarul echipei, după ce jucătorii s-au arătat deranjați de declarații antrenorului, care a aruncat vina pe jucători la conferința de presă de la finalul meciului cu Steaua Roșie.

  • „Părăsesc sala!” Întrebarea care l-a scos din sărite pe Șumudică! Ce l-a supărat pe antrenorul campioanei

La conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeș, Marius Șumudică s-a arătat extrem de deranjat în momentul în care a fost întrebat despre tensiunile de la echipă și a amenințat că părăsește sala dacă va mai primi astfel de întrebări.

„Aș prefera să vorbim despre meciul cu FC Argeș. Dacă imi mai puneți astfel de întrebări o să mă ridic și părăsesc sala. Ar trebui să vă luați detalii din altă parte, pentru că eu nu am ce să comentez mai mult decât că a existat o discuție între mine, conducere și jucători în care s-au spus lucrurilor pe nume. Continuă activitatea și probabil veți vedea la ora jocului atitudinea jucătorilor”, a spus Marius Șumudică la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeș.

Pentru CFR Cluj urmează duelul din deplasare, cu FC Argeș, care se va disputa, sâmbătă (21 august 2021), de la ora 21:30. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies