Fotbal intern

„Eu am mesaje cu ei?” Porumboiu i-a dat replica lui Șumudică, după ce antrenorul a amenințat că va face unele dezvăluiri

Adrian Porumboiu i-a răspuns lui Marius Șumudică.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 August 2021, 10:54
Data actualizarii: Sambata 21 August 2021, 11:40

Marius Șumudică, antrenorul campioanei CFR Cluj, s-a arătat extrem de deranjat de declarațiile lui Porumboiu, care a susținut că Edi Iordănescu, secundul lui „Șumi” la Vaslui, este zece clase peste tehnicianul liderului din Liga 1.

Șumudică a amenințat că va face publice niște mesaje din perioada Vaslui, pentru a arăta care era, de fapt, relația dintre el, Edi și Porumboiu.

  • „Eu am mesaje cu ei?” Porumboiu i-a dat replica lui Șumudică, după ce antrenorul a amenințat că va face unele dezvăluiri

La rândul său, Porumboiu a revenit și a susținut că nu se simte vizat sau amenințat în niciun fel de declarațiile făcute de Șumudică, deoarece nu a schimbat mesaje cu acesta.

„N-a spus nimic la adresa mea. Ce spune, că are un mesaj de la mine? Poate, cine știe ce amintiri o avea în legătură cu mine. Hai să fim serioși. Ce să aibă? Astea sunt copilării. Nu stau acum să…Ce mesaje? Eu am mesaje cu ei? Mă faceți să râd. Nu mă simt cu nimic implicat în problemele astea. 

Eu nu stau acuma în disputele cu Șumudică și cu Iordănescu. Mi-am spus un punct de vedere, civilizat și cu asta basta. N-a spus nimic Șumudică de mine”, a spus Porumboiu potrivit Fanatik.

Porumboiu: „Le doresc succes amândurora”

„Sunt antrenori, sunt profesioniști, să-și vadă de carierele lor, atât. Le doresc succes amândurora. Și, dacă s-ar putea, în meciul pe care-l joacă, să-l piardă amândoi (râde). 

Ei sunt la două echipe care nu-mi sunt simpatice. Absolut niciuna nu mi-aș dori să câștige. Eu le doresc succes, că au fost la Vaslui, n-am nimic cu ei. Eu închei subiectul respectiv, n-are nicio logică să-l continui”, a mai spus Porumboiu pentru sursa citată.

CFR Cluj o întâlnește pe FCSB, pe 29 august, pe teren propriu, în etapa a șaptea a Ligii 1. Cele mai tari faze vor fi sport.ro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies