Liga 1

Șumudică le răspunde contestatarilor: „Mă și apucă râsul când văd cine vorbește despre mine!”

Marius Șumudică, mesaj pentru contestatari!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 15:45
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 15:50

Campioana României a fost umilită de Steaua Roșie, la Belgrad, în playoff-ul Europa League, iar înfrângerea categorică, scor 0-4, i-a atras critici dure antrenorului, din partea unor oficiali din fotbal.

Cel mai vehement dintre toți a fost Vasile Miriuță, cel care a pregătit-o pe CFR în două rânduri (decembrie 2013/noiembrie 2014 și iunie 2016/iunie 2017).

„Mă și bufnește râsul când aud cine vorbește despre Șumudică, mă și bufnește râsul. Sunt în momentul ăsta atât de linițtit, chiar mă distrează unele declarații și afirmații ale unora.

M-am simțit flatat când am plecat și s-au ridicat în picioare ziarițtii sârbi și m-au aplaudat, nu știu dacă s-a mai întâmplat vreunui antrenor român într-o țară străină.

Nu e ușor să fii antrenorul CFR-ului, nu-i ușor să gestionezi un astfel de vestiar, dar mă lupt și le va fi greu tuturor. Eu în momentul de fașă nu vreau decât să mă gândesc la următoarele jocuri, să le dau jucătorilor 3-4 zile de vacanță după meciul cu FCSB, să se elibereze de ce s-a întâmplat în plan sportiv.

CFR nu are nicio problemă de ordin disciplinar sau vreo animozitate din partea lui Șumudică către un jucător sau a unui jucător către Șumudică.

Mamă, m-ați ține aici mai mult decțt sțrbii (râde)”, a spus Șumudică la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeș.

Pentru CFR urmează deplasarea cu FC Argeș, din etapa a șasea a Ligii 1. Meciul se va disputa, sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies