Ce a declarat un fost oficial de la CFR Cluj despre presupusul scandal dintre Șumudică și Deac

Bogdan Mara cfr Ciprian Deac Marius Sumudica Superliga Bogdan Mara, despre situația dintre Deac și Marius Șumudică: ”Nu a făcut niciodată probleme!”
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 09:26
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 09:40

Situația de la CFR Cluj e una tensionată.

După meciul de la Belgrad, când CFR a fost învinsă de Steaua Roșie cu 4-0, s-a scris că mai mulți jucători ai campioanei ar fi protestat față de Marius Șumudică. Conform zvonurilor, cel care a dat startul scandărilor a fost Ciprian Deac, unul dintre veteranii echipei.

Bogdan Mara, fost director sportiv al CFR-ului, crede că sunt doar minciuni despre Ciprian Deac. Cei doi au colaborat timp de trei ani, la CFR.

  • Bogdan Mara, despre situația dintre Deac și Marius Șumudică: ”Nu a făcut niciodată probleme!”

"Deac e un jucător care a stat la cutie tot timpul, s-a pregătit tot timpul, știe toată lumea cum se pregătește, chiar e un profesionist adevărat. Vedem că, la vârsta lui, joacă toate minutele, e chiar de apreciat.

E mult pentru un jucător normal, de exemplu pentru unul 25 de ani. De asta spun că e chiar de apreciat și sincer, din ce îl cunosc, nu a făcut niciodată probleme în cercul nostru, în vestiar", a spus Bogdan Mara la Digisport.

Ciprian Deac s-a scuzat după victoria cu FC Argeș
 

Mijlocașul ardelenilor a negat toate acuzațiile aduse, spunând că pentru el nu este important cine este antrenorul, atât timp cât el este profesionist și se antrenează ca un profesionist.

”Vreau să clarific anumite lucruri total neadevărate care m-au durut. Eu sunt angajat, nu sunt nici patron, nici președinte, nu schimb eu antrenorul. S-a zis că noi am fi cântat în vestiar la Belgrad, iar noi nu știam cum să intrăm în pământ de rușine, ne-a durut acea înfrângere, nu aveam chef de cântat.

Nu vrem să ne batem joc de investițiile patronului, știm cât își dorește să facem performanță. Nu mă mai amestecați în asemenea zvonuri, nu am pus niciodată antrenor, sunt doar jucător, mai am 3 ani de contract. Mi-am văzut mereu de treabă, sunt un simplu jucător.

Vin cu plăcere la antrenament, nu mă deranjează cand sunt criticat, sunt primul care recunosc, ridic mâna", a spus Deac după meciul cu FC Argeș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!