"Sumudica la FCSB? I-am spus asa!" Becali, despre situatia antrenorului si cine vine in locul lui Petrescu la CFR

Gigi Becali promite sa nu-l schimbe pe Dica. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iunie 2018, 14:39
Data actualizarii: Luni 04 Iunie 2018, 14:39

Patronul FCSB spune ca Marius Sumudica nu poate sa vina la FCSB din cauza legaturii prea stranse cu Rapid.


"Nu cred ca Sumudica va merge la CFR. Nu vine la FCSB. Nu avem cum. I-am spus, ba tu daca acum 4-5 ani nu faceai toate gesturile alea rapidiste ajungeai la FCSB.

Cum sa fii tu vreodata antrenor la FCSB cand tu faci Facetime cu Rapidul si plangi si esti cu sufletul alaturi din Turcia?

Daca e asa disperat dupa Rapid, nu ai cum sa vii la Steaua. Nu ai cum. As goni si suporterii aia care sunt. Astia de la CSA sunt nucleul dur, vreo 2000 de insi. Iar multimea e la FCSB. Ce sa fac, sa-i gonesc pentru Sumudica?", a spus Becali la Ora exacta in sport.

Ionita nu are valoare de FCSB, sustine Becali. "Ionita sa joace la CFR, apoi sa vina la FCSB. A prins 32 de minute tot anul. E Ionita jucator de FCSB?"

Cat despre antrenorul de la CFR, Becali crede ca indiferent de cineva va veni, campioana va avea probleme fara Dan Petrescu.


"Piturca, Iordanescu sunt antrenori buni. Piturca e cu disciplina, nu ma bag sa judec eu, nu ma intereseaza, treaba lor pe cine iau ei. E clar ca nu vor fi asa de tari cum au fost cu Dan Petrescu.

El a facut echipa asta. E dupa el, exact. Ceilalti antrenori au alt stil. Daca vine Iordanescu o sa joace cu Ionita, o sa faca 3 floricele, o sa dea pasa de gol si o sa ia doua goluri.

Petrescu a facut echipa puternica pe toate palierele, fundasi puternici, mijlocasi puternici, nu neaaparat tehnici ci foarte puternici.

Sa nu se supere Dan Petrescu, dar la mine un om care injura alti oameni nu lucreaza cu mine. Oamenii trebuie sa-i iubesti si sa-i respecti. Nu are cum sa vina Petrescu la FCSB", a spus Becali. 

Modifică setările cookies