Scene IREALE in cantonamentul FCSB! Vintila si Alexandru Tudor TAMAIAU birourile: "De abia mai stam in picioare!" 

Scene IREALE in cantonamentul FCSB! Vintila si Alexandru Tudor TAMAIAU birourile: "De abia mai stam in picioare!" 

Situatia de la FCSB a fost una ciudata inaintea plecarii lui Vintila.

Bogdan Arges Vintila a fost inlocuit cu Toni Petrea pe banca tehnica a FCSB-ului, insa noul antrenor principal nu a apucat sa debuteze dupa ce partida cu CFR Cluj a fost amanata. In lotul clujenilor, a fost initial descoperit cazul de coronavirus al lui Alex Paun, insa ulterior au fost identificate si alte cazuri.

Probleme au fost in ultima vreme si la FCSB, insa nu de natura medicala. Obiceiurile fostului antrenor si al membrilor staff-ului tehnic si administrativ erau orientate mai degraba catre latura spirituala decat catre cea sportiva, conform GSP. 

Conform sursei citate, Dennis Man a fost criticat intr-o sedinta tehnica, prin care se analiza evolutia fotbalistilor, iar fotbalistul pe care Gigi Becali vrea sa il vanda cu 15 milioane de euro s-a suparat. Drept urmare, patronul le-a ordonat celor din staff-ul tehnic sa nu mai desfasoare astfel de sedinte! 

De asemenea, jucatorii FCSB-ului nu se antrenau la capacitate maxima, in ciuda schimbarilor repetate ale preparatorilor fizici. Acestia erau acuzati de Becali ca sunt de vina pentru multiplele accidentari din lot, dar jucatorii erau vulnerabili pentru ca nu se pregateau cu rigurozitate si nu se supuneau ideilor lui Vintila sau ale staff-ului! 

Nu doar lipsa de autoritate a reprezentat o particularitate iesita din comun pentru Vintila la FCSB, ci si inclinatia sa catre sfera spirituala. Intr-una dintre zile, antrenorul si-a dus toti jucatorii la o slujba de doua ore desfasurata in biserica din cantonamentul FCSB de la Berceni. Dupa slubja, echipa ar fi trebuit sa se antreneze, insa jucatorii s-au plans ca "de abia mai stam in picioare". Bogdan Arges Vintila si Alexandru Tudor obisnuiau sa dea cu tamaie prin vestiarele si birourile din baza ros-albastrilor.

Dupa plecarea lui Vintila, Gigi Becali a declarat ca toti antrenorii care au lucrat cu el au fost supusi, pentru ca altfel nu ar fi ramas la FCSB. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Schimbări pentru cei care vin în România din țările aflate pe lista de risc epidemiologic
BRAT
Modifică setările cookies