Liga 1

Antrenorul apreciat de Gigi Becali, desființat în direct la TV: „Așa servilism și umilire nu am văzut de când mama m-a făcut!”

Un fost antrenor al FCSB-ului l-a șocat pe Valeriu Răchită.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 14:54
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 15:02

Gigi Becali are metode diferite de alege antrenorii la FCSB. Dacă pe Dinu Todoran (43 ani) l-a numit principal pentru că era la biserică, atunci când Mihai Stoica l-a sunat pentru a prelua echipa secundă, pe Bogdan Argeș Vintilă (49 ani) l-a învestit pe banca tehnică pentru că „este cuminte și merge la biserică”, după spusele omului de afaceri din acel moment. 

Însă, Bogdan Argeș Vintilă l-a șocat pe Vivi Răchită, invitat la Ora Exactă în Sport, la PRO X. Fostul tehnician al Petrolului a rememorat un episod din urmă cu un deceniu, când încerca să înființeze un Sindicat al Antrenorilor, pentru ca aceștia să fie mai protejați în fața patronilor de cluburi. 

Vivi Răchită: „Îmi vine să-mi predau licența PRO la Federație”

„Am încercat acum 10 ani cu Panduru să facem un Sindicat al Antrenorilor, când am început să sunăm au zis toți: 'Aoleu, să nu-mi spui că m-ai sunat, că aude președintele. Cum să fac eu așa ceva'.

Am citit zilele trecute: Nu e de vină Gigi Becali. Cine crezi că a spus? Bogdan Argeș Vintilă. Își punea centura în cap. Așa servilism și umilire nu am văzut de când mama m-a făcut. Îmi vine să îmi iau licența PRO și să o predau la Federație”, a declarat Vivi Răchită la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Bogdan Argeș Vintilă a antrenat FCSB între august 2019 și iulie 2020. În cele 32 de meciuri pe banca tehnică a roș-albaștrilor a înregistrat 18 victorii, 7 rezultate de egalitate și 7 înfrângeri, terminând campionatul pe locul 4. Însă, sezonul următor, Gigi Becali l-a trimis la echipa a doua a FCSB-ului, unde nu a reușit să promoveze în eșalonul secund în fața celor de la CSA Steaua. 

Modifică setările cookies