Antrenorul apreciat de Gigi Becali, desființat în direct la TV: „Așa servilism și umilire nu am văzut de când mama m-a făcut!”

FCSB Bogdan Arges Vintila Gigi Becali Valeriu Rachita Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 14:54
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 15:02

Un fost antrenor al FCSB-ului l-a șocat pe Valeriu Răchită.

Gigi Becali are metode diferite de alege antrenorii la FCSB. Dacă pe Dinu Todoran (43 ani) l-a numit principal pentru că era la biserică, atunci când Mihai Stoica l-a sunat pentru a prelua echipa secundă, pe Bogdan Argeș Vintilă (49 ani) l-a învestit pe banca tehnică pentru că „este cuminte și merge la biserică”, după spusele omului de afaceri din acel moment. 

Însă, Bogdan Argeș Vintilă l-a șocat pe Vivi Răchită, invitat la Ora Exactă în Sport, la PRO X. Fostul tehnician al Petrolului a rememorat un episod din urmă cu un deceniu, când încerca să înființeze un Sindicat al Antrenorilor, pentru ca aceștia să fie mai protejați în fața patronilor de cluburi. 

Vivi Răchită: „Îmi vine să-mi predau licența PRO la Federație”

„Am încercat acum 10 ani cu Panduru să facem un Sindicat al Antrenorilor, când am început să sunăm au zis toți: 'Aoleu, să nu-mi spui că m-ai sunat, că aude președintele. Cum să fac eu așa ceva'.

Am citit zilele trecute: Nu e de vină Gigi Becali. Cine crezi că a spus? Bogdan Argeș Vintilă. Își punea centura în cap. Așa servilism și umilire nu am văzut de când mama m-a făcut. Îmi vine să îmi iau licența PRO și să o predau la Federație”, a declarat Vivi Răchită la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Bogdan Argeș Vintilă a antrenat FCSB între august 2019 și iulie 2020. În cele 32 de meciuri pe banca tehnică a roș-albaștrilor a înregistrat 18 victorii, 7 rezultate de egalitate și 7 înfrângeri, terminând campionatul pe locul 4. Însă, sezonul următor, Gigi Becali l-a trimis la echipa a doua a FCSB-ului, unde nu a reușit să promoveze în eșalonul secund în fața celor de la CSA Steaua. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!