SCANDAL URIAS in Liga 1! Primarul si baietii sai au intrat pe teren si au inceput sa ii ameninte pe arbitri: "Plecati transati de aici!"

SCANDAL URIAS in Liga 1! Primarul si baietii sai au intrat pe teren si au inceput sa ii ameninte pe arbitri: "Plecati transati de aici!"

S-a lasat cu scandal la meciul dintre Clinceni si Viitorul.

Meciul s-a incheiat 3-2 pentru Viitorul, ceea ce l-a infuriat pe primarul din Clinceni, Adrian Budeanu. Acesta a intrat pe teren impreuna cu fii sai, Valentin si Florin, atat la pauza meciului, cat si la final pentru a se certa cu brigada de arbitrii pe care au amenintat-o.

Cei 3 au amenintat brigada condusa de Lucian Rusandu, tipandu-le: "Plecati transati de aici daca nu castigam acest meci!". Valentin Budeanu, cel care nu detine vreo functie in cadrul clubului, avea un ecuson cu "Acces general". El a fost cel mai agresiv la adresa arbitrilor, unuia i-a pus mana pe piept.

Toata scena s-a petrecut sub ochii lui Gica Hagi, care a strigat la fiul primarului sa plece la vestiare, insa acesta a refuzat sa asculte. La finalul meciului, scenele s-au repetat, cei 3 au patruns pe teren si au inceput sa le puna telefoanele in fata arbitrilor intr-un mod agresiv, injurandu-i.

Angajatii firmei de securitate nici macar nu au intervenit pentru a opri toata scena. Evenimentele au fost trecute in raport de catre observatorul de joc, Adrian Ionescu, iar in baza lor se va deschide o procedura disciplinara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nelu Tătaru: Peste 29.000 de români vor fi testați pentru Covid-19, pentru a vedea câți sunt imuni
BRAT