Meciul de FED Cup dintre Romania si Italia a fost amanat! Partida era programata luna viitoare la Cluj
Live Blog
Romania vs COVID-19: Coronavirusul INCHIDE Liga 1

Meciul de FED Cup dintre Romania si Italia a fost amanat! Partida era programata luna viitoare la Cluj

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Martie 2020, 15:30

Partida Romania - Italia din FED Cup a fost oficial amanata.

19:13 11 Mar

Prima editie a turneului final al Cupei Federatiilor a fost amanata din cauza coronavirusului. Competitia care ar fi reunit 12 tari participante la Budapesta intre 14-19 aprilie nu va mai avea loc conform orarului initial, potrivit grupului de consultanta medicala al Federatiei Internationale de Tenis.

"Suntem extrem de dezamagiti ca trebuie sa luam aceasta decizie, dar nu vom risca siguranta si bunastarea jucatorilor, a capitanilor nejucatori, a staff-ului si a spectatorilor. Decizia nu a fost luata cu usurinta, dar situatia de fata trece dincolo de sport si ne cere sa fim responsabili", a afirmat presedintele ITF, David Haggerty.

Cum Fed Cup 2020 era una dintre competitiile care jucau un rol in calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ITF va lua legatura cu Comitetul Olimpic International pentru a stabili noile criterii de eligibilitate ale tenismenilor pentru Olimpiada din acest an.
 


 

18:31 11 Mar
Partida Romania - Italia din FED Cup a fost oficial amanata.

Presedintele Federatiei Internationale de Tenis, David Haggerty, a anuntat printr-o scrisoare oficiala ca Turneul Final al Fed Cup cat si intalnirile din play-off-ul Fed Cup vor fi amanate.
Decizia vine in contextul epidemiei de Coronavirus care a afectat numereoase tari din intreaga lume.
Astfel, partida dintre Romania si Italia din play-off-ul pentru ramanerea in Grupa I Mondiala a Cupei Federatiilor va fi amanata. Meciul era programat pe 17-18 aprilie, la Cluj Napoca
00:13 09 Mar LPF solicita cluburilor din Liga 1 sa VERIFICE permanent starea jucatorilor si a staff-urilor! Solicitarea oficiala:

"In seara de 8 martie 2020, conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal a solicitat tuturor cluburilor din Casa Liga 1 luarea de masuri ca urmare a situatiei impuse de catre Guvernul Romaniei, in legatura cu prezenta si raspandirea coronavirusului in randul populatiei.

Liga Profesionista de Fotbal solicita astfel verificarea si supravegherea permanenta a starii de sanatate a jucatorilor si a staff-urilor tehnice si administrative, de catre medicul echipei sau de catre personalul medical responsabil.

Toate aceste lucruri se vor efectua astfel incat, in cazul nedorit al suspiciunii sau al identificarii ferme a unei situatii de contaminare cu COVID 19, clubul respectiv sa anunte imediat atat Liga Profesionista de Fotbal, cat si autoritatile medicale locale competente, in vederea dispunerii de urgenta a masurilor organizatorice si a protocoalelor specifice impuse de aceasta situatie"
, au scris cei de la LPF in comunicatul oficial.


15:50 08 Mar Deplasarea fanilor Craiovei a fost anulata in aceasta dimineata. Suporterii ar fi trebuit sa se intalneasca la 12:30 pentru a pleca impreuna spre Bucuresti pentru meciul cu FCSB.

15:50 08 Mar

Masurile de ultima ora anuntate dupa intrunirea Comitetului de Urgenta al FRF:

15:49 08 Mar Chindia - Sepsi se joaca, de asemenea, fara spectatori.

15:47 08 Mar
15:47 08 Mar
15:46 08 Mar Federatia a fost prima care a reactionat in urma anuntului facut in aceasta dimineata de Raed Arafat, care a cerut ca asistenta pentru toate evenimentele publice si private sa fie limitata la 1000 de persoane!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:coronavirus
Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT