Liga 1

Reactia lui Budescu pentru impresarul care ii cere 200 000 de euro! Ce a spus atacantul si reactia clubului din Arabia 

Constantin Budescu a fost amenintat ca nu va putea sa joace in cazul in care nu ii achita 200 000 de euro unui agent.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Februarie 2021, 08:49
Data actualizarii: Miercuri 10 Februarie 2021, 17:20

Ionut Cristian Hossu sustine ca a fost pacalit de clubul din Arabia Saudita si de jucator dupa ce ar fi contribuit la transferul lui Budescu de la Astra la Damac. 

Mai mult decat atat, agentul isi cere banii pe care trebuia sa ii primeasca si a amenintat ca va merge la TAS pentru a-si face dreptate. Hossu a mai amenintat si cu dreptul de joc al fotbalistului, pe care ar dori sa il blocheze pana isi primeste banii. 

Constantin Budescu a reactionat prin intermediul avocatului sau, care a emis un comunicat prin care dezvaluie care este situatia. 

"Am citit si eu acum ca s-a facut un mare subiect de presa din faptul ca un domn agent, nu-l cunosc, ar dori un comision de la jucatorul Budescu pentru o tranzactie pe care n-a realizat-o. Si tot prolifereaza amenintari cum ca Budescu n-ar avea drept de joc pana nu-i plateste banii solicitati, ca il va da in judecata la TAS si alte chestiuni de genul acesta.

Jucatorul m-a rugat sa clarific aceste lucruri pentru mass media, drept pentru care va spun din capul locului ca intermediarul respectiv nu a prezentat nicio oferta din partea clubului FC Damac din Arabia Saudita si nici n-a participat in vreun fel la incheierea contractului intre cele doua parti. Agentul care isi reclama comisionul prin presa avea obligatia de a-i prezenta d-lui Budescu o oferta din partea clubului FC Damac insa nu a facut acest lucru.

De aici vine si refuzul de a-i plati ce solicita dansul acolo. Ba mai mult, cei de la club confirma ca nu au discutat vreodata cu acel intermediar si cu partenerul sau si ca nici nu le-au comunicat vreo oferta pentru dl. Budescu. Va ofer documentul in acest sens.

Incercarea de a-l intimida pe dl. Budescu prin presa este total neavenita si fara efect, dansul nefiind oricum o persoana care sa reactioneze la astfel de presiuni. Deci cred ca ar fi mai bine sa se ocupe fiecare de ce are de facut iar publicul sa nu mai fie dezinformat in mod voit", a spus avocatul lui Budescu pentru as.ro. 

Comunicatul lui Damac despre cazul Budescu


Totodata, oficialii clubului din Arabia Saudita au emis un comunicat prin care lamureau situatia, mentionand ca cel care se pretindea agentul jucatorului nu a luat in niciun moment legatura cu clubul si nu a primit nicio oferta din partea clubului. 

"Clubul nostru nu a discutat cu domnul Adel Rashed Dafterdar, ori cu domnul Hossu Ionuţ Cristian despre o posibilă înregistrare a jucătorului Budescu Constantin Valentin.

Clubul nostru nu a transmis nicio ofertă domnului Adel Rashed Dafterdar, domnului Hossu Ionuţ Cristian ori companiei Triple Keys Est, cu privire la jucătorul Budescu Constantin Valentin", se arata in comunicatul clubului. 

Modifică setările cookies