Liga 1

Raspunsul ACID al suporterilor lui Dinamo dupa declaratiile lui Serdean! "Te rugam sa nu mai calci pe aici!" 

Presedintele executiv al lui Dinamo a intrat intr-un conflict cu suporterii dupa meciul cu CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 14:06
Data actualizarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 14:09

Dorin Serdean i-a criticat pe fani pentru ca nu apreciaza lucrurile pe care Pablo Cortacero le-a facut pentru club de la sosirea in Romania si i-a acuzat ca nu au cei 7 ani de acasa. 

Dupa declaratiile presedintelui de la Dinamo, suporterii au reactionat pe Facebook, transmitandu-i un mesaj dur lui Serdean, pe care l-au acuzat de nesimtire pentru modul in care a discutat cu jurnalistii. 

"E usor sa-ti dai seama cand cineva minte, dupa felul cum isi ascunde privirea. Cativa reporteri, printre care si doamne, iti intind microfonul, oferindu-ti tribuna de unde sa-ti lansezi minciunile si tu nu ai minimul bun simt de a te da jos din masina sau macar de a vorbi privind spre ei.

Parca erai la semafor si sarisera niste pustani pe tine sa-ti spele parbrizul. Cameramanul mai avea putin si-o facea, doar ca sa-ti vedem mai bine lehamitea cu care vorbeai despre suporteri.

Pentru ca atunci cand a venit vorba de suporteri, ti-ai permis sa afirmi ca NU AU CEI SAPTE ANI DE-ACASA!! Cei care tocmai au anuntat ca ofera tot ce au strans pentru a plati in locul teparilor pe care i-ai adus tu la club. Cei care tin echipa asta in viata, dupa ce voi ati lasat-o la reanimare si i-ati tras toate aparatele din priza. Cei care cumpara meci de meci toate biletele de pe stadionul unde vii tu sa te crezi conducator. Ei nu au sapte ani de-acasa?!

Apreciem ca nu ti-ai mai pus esarfa noastra la gat. Indraznim sa te rugam sa nu mai calci pe Stadionul lui Dinamo. Si nu uitam ca primul lucru pe care l-ai facut de cand ai primit pixul in mana la Rin, a fost sa-l dai afara pe Danciu", au transmis fanii lui Dinamo pe contul lor de Facebook.

Suporterii i-au atras atentia lui Serdean si asupra faptului ca atunci cand va pleca de la echipa trebuie sa predea echipamentul. Cu aceasta afirmatie, fanii au facut atingere la o intentie mai veche a lui Alex Couto de a impune o amenda de 10.000 de euro pentru cei care pleaca fara sa-si lase echipamentul. 

STATUIA NESIMȚIRII E ușor să-ți dai seama când cineva minte, după felul cum își ascunde privirea. Câțiva reporteri,...

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 17 decembrie 2020
CITESTE SI

Modifică setările cookies