Ionel Gane, impresionat de fanii lui Dinamo: "Au reusit ce nu au putut spaniolii!" Ce spune despre venirea lui Bonetti si despre posibilitatea de a continua in Stefan cel Mare

Ionel Gane, impresionat de fanii lui Dinamo: "Au reusit ce nu au putut spaniolii!" Ce spune despre venirea lui Bonetti si despre posibilitatea de a continua in Stefan cel Mare

Dinamo a pierdut pe teren propriu impotriva CFR-ului, scor 0-2.

Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, a vorbit dupa meci despre situatia financiara de la echipa si si-a aratat respectul pentru fanii clubului care au facut eforturi importante in ultima perioada pentru a ajuta clubul.

"S-au tinut de cuvant cu cele doua prime pe care le-au promis. Stiu ca urmeaza o sedinta importanta la club, prin care ei doresc sa devina majoritari in club. In scurtul timp pe care l-au avut au incercat sa faca ce nu au facut spaniolii.

Stiu ca au avut discutii cu jucatorii in fiecare zi si mi-au transmis ca incearca sa gaseasca solutii, dar deocamdata nu stiu daca s-a ajuns la vreun acord. Nu stiu cum se vor rezolva atat de repede aceste lucruri.

Nu mai stiu nimic de spanioli, nu au mai spus nimic. Eu am avut o discutie cu reprezentantii DDB, mi-au spus ca vor ca eu sa continui si eu imi doresc, dar ramane sa discutam dupa meciul cu Clinceni", a spus Gane dupa meci.

De asemenea, fostul secund al lui Contra a spus ca stia despre venirea lui Dario Bonetti la echipa si a dezvaluit ca nu s-a pus problema ca italianul sa preia echipa, ci va ocupa doar o functie administrativa.

"Stiam ca o sa vina, pentru ca mi-au spus ca o sa vina. El a venit la Saftica, am vorbit putin, stiu ca vine ca si consilier, sa ajute cu experienta lui mai mult pe parte administrativa, pe parte tehnica nu am vorbit cu el", a precizat Gane.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Sănătăţii: Nu există un grup de lucru "legal constituit" de verificare a raportărilor Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies