Florin Prunea Dinamo FCSB Florinel Coman Superliga

Prunea continuă seria atacurilor către jucătorii de la FCSB! Florinel Coman, în vizorul fostului internațional român

Florin Prunea a răbufnit după eșecul lui Dinamo cu FCSB, 0-6. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 09:10
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 09:22

FCSB a demolat-o pe Dinamo în etapa a opta din Liga 1. Elevii lui Edi Iordănescu s-au impus cu 6-0 și au înregistrat cea mai clară victorie din istorie împotriva marii rivale. În urma acestui eșec, Iuliu Mureșan a decis să renunțe la serviciile lui Dario Bonetti.

La finalul partidei de duminică, de pe Arena Națională, roș-albaștrii s-au bucurat cu patos în vestiar pentru succesul obținut și au scandat: „unu, doi, trei, patru, cinci, șase!”, scorul pe care i l-au administrat lui Dinamo. Această exuberanță l-a deranjat pe Florin Prunea, care susține că nu este un comportament de sportiv profesionist și că fair-play-ul lipsește cu desăvârșire.

  • Prunea continuă seria atacurilor către jucătorii de la FCSB! Florinel Coman, în vizorul fostului internațional român

După ce a spus despre Ocatavian Popescu că dacă o vacă ar avea mintea lui, ar paște pe asfalt, fostul președinte al „câinilor” a pus tunurile și pe Florinel Coman.

Prunea: „Dacă ai caracter și joci la Dinamo, la următorul meci îi calci pe cap”
 

„Va fi următorul meci, știi cum e roata? Așa se învârte. Nu e în regulă, n-am văzut imaginile astea. E o generație de jucători care, probabil, nici nu știe cine a fost Dudu Georgescu. Noi ieșeam pe stradă, puneam patru cărămizi și jucam fotbal. De-asta zic. 

Dacă ai caracter și ești jucător la Dinamo, la următorul meci îi calci pe cap. Ia uite-l pe domnul Crețu ce se strâmbă pe acolo. Ăla cine e? Florinel Coman. Ăsta nici bine nu s-a apucat de fotbal și se apucă să strige în halul ăsta?! Ăsta e comportament de jucător profesionist?!”, a declarat Florin Prunea pentru prosport.

După cele opt etape scurse din Liga 1, Dinamo se află pe locul 14, cu 6 puncte, iar clubul din Ștefan cel Mare are un program infermal în următoarele trei etape, când le va întâlni pe FC Botoșani (19.09 - 19:00), Universitatea Craiova (27.09 - 21:00) și UTA Arad (02.10), toate partidele fiind LIVE TEXT pe www.sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies