Octavian Popescu Dinamo FCSB Florin Prunea Liga 1 Superliga

Atac incredibil la adresa lui Octavian Popescu: „Dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt!”

Octavian Popescu a fost taxat dur pentru reacțiile de la finalul meciului cu Dinamo, 6-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 23:26
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 23:28

FCSB a făcut instrucție cu Dinamo pe teren propriu, sub privirile a aproape 35 000 de oameni. Șase marcatori diferiți ai roș-albaștrilor au trimis balonul în plasa porții lui Eșanu, iar înfrângerea este cea mai usturătoare din istoria întâlnirilor. 

Unul dintre marcatori a fost și Octavian Popescu, cel care a marcat golul de 2-0, după o acțiune superbă a lui Andrei Cordea. Tânărul jucător a sărbătorit golul alături de galeria din Peluza Nord, preferând să alerge tot terenul până în peluza în care se aflau fanii. 

  • Octavian Popescu

La finalul meciului, jucătorii lui Edward Iordănescu au sărbătorit pe teren cu suporterii, iar apoi distracția s-a mutat în vestiar, acolo unde i-au ironizat pe rivali, numărând până la 6. 

„Un needucat fără creier!”

Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai „activi” în reacții, atât cu suporterii, cât și în vestiar, iar atitudinea sa nu a rămas netaxată. Florin Prunea a vizualizat imaginile din vestiar, iar în momentul în care le-a văzut a avut o reacție cu adevărat jignitoare la adresa tânărului jucător. 

„Uite-l pe ăla mic, de stă jos, pe Popescu, dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Ce pretenții să ai la un needucat care n-are creier…”, a spus Florin Prunea la ProSport. 

VIDEO - Imaginile din vestiarul FCSB 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies