FCSB edi ioradanescu Florinel Coman Fotbal intern

VIDEO Ultimele detalii despre starea lui Florinel Coman! Edi Iordănescu, impresionat de un mesaj primit de la fotbalist

Florinel Coman a suferit o intervenție chirurgicală și va lipsi o perioadă lungă de pe teren.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 15:10
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:44

Coman abia revenise pe teren când s-a accidentat din nou la meciul cu Sepsi, scor 1-1, din etapa a șasea a Ligii 1.

După un penalty ratat de Sepsi, Andrei Vlad a repus mingea în joc rapid, iar „roș-albaștrii” au plecat pe contraatac. Florinel Coman a fost ajuns din urmă, la jumătatea terenului, și a fost faultat grosolan de Marius Ștefănescu, care a văzut cartonașul galben.

Edi Iordănescu a dezvăluit că fotbalistul s-a operat în Anglia și a revenit deja în țară, unde urmează un program de recuperare. Coman ar putea reveni pe teren peste două-trei luni de zile.

Iordănescu: „Coman mi-a spus niște lucruri care m-au mișcat!”

„Coman s-a operat în Anglia, la două zile distanță s-a întors în țară. E printre noi pe aici zi de zi, la recuperare. L-am găsit încrezător. Mi-a spus niște lucruri care m-au mișcat în sensul în care simt foarte multă motivație la el. Ambiție de a dovedi. Acum este într-un proces de recuperare care poate să dureze două sau trei luni. Aprecieri nominale nu o să fac”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare derby-ului cu Dinamo.

FCSB întâlnește, duminică, de la ora 21:00, marea rivală Dinamo, pe Arena Națională. Cele mei tari faze vor fi pe sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies