EXCLUSIV | Prunea, un nou atac la FRF: "Nu mai reprezintă niciun interes. Asta din cauza lui Burleanu!"

Florin Prunea Echipa Nationala Superliga EXCLUSIV | Florin Prunea, un nou atac la șefia FRF: "E o echipă națională care nu reprezintă România. Asta din cauza lui Burleanu!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 11:45
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 11:57

Florin Prunea, aspru după eșecul naționalei României de la Jocurile Olimpice. 

După succesul cu Honduras, 1-0, România a suferit o înfrângere drastică la Jocurile Olimpice. În a doua etapă a Grupei B, Coreea de Sud s-a impus la o diferență de 4 goluri în fața băieților lui Rădoi, care au jucat în repriza a doua în 10, după ce Ion Gheorghe a primit două cartonașe galbene în 20 de minute. 

Florin Prunea susține că acest eșec ar trebui să îi fie atribuit lui Răzvan Burleanu. Fostul internațional român este de părere că cluburile din Liga 1 nu au lăsat jucătorii importanți la Jocurile Olimpice din cauza relației ostile pe care o au cu președintele FRF.

"Am văzut iarași că portarul este cel mai bun jucător de la echipa națională. Și am pierdut și cu 4-0. Câte trebuia să luăm 10-12? Aici nu trebuie să discutăm foarte multe. E o echipă națională care nu reprezintă România. Din păcate, din cauza relațiilor care există între președintele FRF și cluburile din Liga 1. Burleanu a făcut regulamentele cum l-a tăiat capul.

Acolo s-au dus jucători care nu au ce căuta. Nu reprezintă ce are mai bun naționala Romaniei. Hagi a lăsat jucatorii să meargă din respect pentru naționala Romaniei, nu pentru Burleanu. El și Gică Popescu plâng și acum pentru România. Dar echipele naționale ale României nu mai reprezintă niciun interes. Echipa asta națională nu produce absolut nimic. Am văzut pe unii dupa meciul cu Honduras: "Fantastic! Extraordinar!", ca pe timpul lui Ceaușescu", a declarat Florin Prunea la Ora Exactă în Sport, la PRO X.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!