EXCLUSIV | Florin Prunea, la CFR? Fostul portar al Generației de Aur a vorbit la Ora Exactă în Sport

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 12:46
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 13:02

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Florin Prunea a vorbit despre șansele de a prealua o funcție de conducere la CFR Cluj.

După eliminarea din playoff-ul Europa League contra Stelei Roșii Belgrad, 1-6 la general, conducerea CFR-ului a demis întrag staff-ul tehnic. Pentru eșecul rușinos a plătit și Marian Copilu, care a fost concediat din funcția de președinte al clubului. 

Hotărât să schimbe întreaga conducere a grupării din Gruia, Neluțu Varga l-a convocat pe Bogdan Mara, fostul director tehnic al clujenilor din perioada 2017-2020, la o discuție. Iar presa a zvonit că noul antrenor, Dan Petrescu, dorește ca Florin Prunea să fie președintele clubului.

Florin Prunea: „Am înțeles că Dan a vorbit aseară cu antrenorii”
 

Însă fostul component al Generației de Aur a infirmat orice discuție legată de un angajament în Gruia. Prunea a specificat că singura discuție pe care a avut-o cu Dan Petrescu legată de o fucție de conducere la CFR a fost în urmă cu un an. 

Nu, nu s-a pus problema să ajung la CFR Cluj. Eu am vorbit cu Dan Petrescu, este un fost coleg de-al meu, este un prieten de-ai mei, am stat cu el mai mult decât cu familia, dar nu s-a pus niciodată problema. A fost o discuție acum un an.

Am înțeles că aseară (n.r.: înainte de meciul cu FCSB) a vorbit acolo cu antrenorii, cu jucătorii și acest lucru chiar s-a văzut. Pe de altă parte, am văzut o echipă foarte bine pregătită din punct de vedere fizic, asta înseamnă că Șumudică și staff-ul său și-au făcut treaba, deci și lui Dan îi va fi mai ușor”, a declarat Florin Prunea la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!