Fotbal intern

EXCLUSIV | Prunea a răbufnit: "Au fost păcăliți, au fost călcați în picioare!" 

Florin Prunea, intervenție dură despre situația de la Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 August 2021, 10:59
Data actualizarii: Duminica 01 August 2021, 11:37

Florin Prunea, jucător emblematic pentru istoria echipei Dinamo, a comentat în această dimineață situația tensionată de la formația din Ștefan cel Mare. 

- Meciul Dinamo - Academica, din cadrul etapei a treia a Ligii 1, are loc luni, de la ora 21:30.

- Echipa lui Dario Bonetti ocupă locul 9, cu trei puncte după două partide jucate în actualul sezon.

În cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, moderată de Alex Rădulescu, fostul goalkeeper al primei reprezentative și-a exprimat punctul de vedere în privința jucătorilor care și-au depus memorii pentru a deveni liberi, după ce au crezut în promisiunile conducerii, dar n-au mai primit banii restanți.

Prunea: "Nu vor putea să o ducă așa, apar cartonașe, apar accidentați!"

"Nu ai ce să le reproșezi din punct de vedere fizic, ca atitudine, ei dau mai mult de sută la sută. Problema cea mai mare rămâne interdicția la transferuri. Nu vor putea să o ducă așa, apar cartonașe, apar jucători accidentați, cum e Paul Anton.

Dacă se mai accidentează Sorescu și Răuță... Doamne ferește!  Sigur, vor crește acești copii, dar ar crește mai bine dacă ar avea lângă ei niște repere, niște exemple de la care să învețe, nu numai ca sportiv, ci și ca om. E vârsta la care cauta exemple", a tunat Prunea, duminică dimineața, la Ora Exactă în Sport.

Prunea: "Anton o să plece, sută la sută!" 

Comisia de Disciplină a FRF a decis să amâne decizia în cazul litigiului pe care Paul Anton o are cu Dinamo, iar potrivit hotărârii, bistrițeanul va fi obligat să mai rămănă o periodă în Ștefan cel Mare, asta dacă nu apare vreo ofertă consistentă. Cubul bucureștean a anunțat prin Iuliu Mureșan că nu are nicio intenție să-l lase liber pe mijlocaș.

"Sută la sută Anton o să plece, probabil că săptămâna viitoare va fi declarat liber de contract. Anton e un jucător admirabil, cum sunt și Steliano Filip, Sorescu, Răuță... Băieții ăstia au trecut prin clipe grele, eu nu știu de ce se aruncă cu noroi în ei!? Nu pot să înțeleg!

Au fost păcăliți, au fost mințiți, au fost călcați în picioare! Și acum tot ei sunt scoși vinovați, că de ce vorbesc!? Păi, domnilor! Când ești neplătit patru-luni de zile, când ești mințiti încontinuu, nu poți să minți jucătorii la infinit.

Atunci clar că răbufnesc și ei, dar când intră pe teren, jos pălăria în fața lor! Ei își fac datoria față de club. Ăsta e lucrul cel mai important", a mai adăugat Prunea, la Pro X, referindu-se la oamenii din fotbalul românesc care susțin că Dinamo va intra în curând în colaps. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies