Liga 1

De asta nu a venit Dani Coman la Cluj: ”Mi-au făcut o ofertă extraordinară”

Dani Coman a refuzat să meargă la CFR Cluj.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 19:00
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 21:00

Fostul președinte de la Astra, actualmente la Hermanstadt, era perceput de finanțatorul ardelenilor, Neluțu Varga, drept înlocuitorul ideal pentru Marian Copilu. Mutarea nu s-a mai concretizat.

„Asta a fost decizia mea, de a rămâne și a lupta pentru acest oraș și această echipă să rămână în prima ligă. Mi-au făcut o ofertă extraordinară, a fost greu de ales, dar pentru mine cuvântul este mai important decât orice altceva.

Avem la Sibiu o echipă frumoasă, un grup unit, cu un staff extraordinar, patronii sunt oameni extraordinari, care au făcut eforturi ca echipa să meargă mai departe și nu ar fi fost corect din parte mea să-i las după trei luni. Am decis că este mai bine să ajut această echipă să promoveze și să duc acest proiect la bun sfârșit”, a explicat Dani Coman la DigiSport.

S-a scris că principalul motiv pentru care Dani Coman nu a ajuns la CFR Cluj este o clauză de reziliere. Dani Coman este legat de o caluză de 150 000 de euro de Hermannstadt, iar șefii de la Cluj nu au vrut să audă de plata acestei clauze, a anunțat Prosport.

Imediat ce sursa citată anterior a publicat stirea în care se anunță că Dani Coman nu a plecat de la Hermanstadt din cauza unei clauze de reziliere, președintele clubului din Sibiu a venit cu clarificări: 

„Există o clauză, dar niciodată nu se va pune problema banilor, între mine și club. Între mine și patronatul există o relație de prietenie. Motivele pentru care nu am venit sunt cele pe care le-am expus. Nu e vorba de clauză, de bani, de absolut nimic. Mi-am dat cuvântul unor oameni și cuvântul cred că este mai important”, spus Dani Coman pentru ProSport.

Marius Bilașco va rămâne președinte interimar până la sfârșitul anului, urmând ca mai apoi AGA să aleagă următorul președinte.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies