Anglia

FOTO | Imaginile așteptate de toți fanii lui United! Ronaldo a ajuns sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a ajuns la baza de pregătire a celor de la Manchester United, pentru a se pregăti sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer, fostul său coleg de pe Old Trafford.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 17:17
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 17:20

Portughezul vrea să joace cât mai repede în tricoul ”diavolilor”. Ar putea s-o facă sâmbătă, pe 11 septembrie, chiar pe Old Trafford, în meciul cu Newcastle. Manchester United a postat câteva fotografii din cantonamentul clubului, cu Solskjaer discutând cu starul portughez.

În 2009, Manchester United s-a ales cu 94 de milioane de euro de pe urma transferului lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid. Atunci, lusitanul devenea cel ami scump transfer din istorie, recordul fiind în prezent deținut de Neymar (de la Barcelona la PSG pentru 222 milioane de euro).

Portughezul a oferit și primul interviu după transferul la United, unde are amintiri frumoase. Primul Balon de Aur și prima ligă a Campionilor din CV-ul său au fost cucerite în tricoul ”diavolilor”, sub comanda lui Sir Alex Ferguson.

"Așa cum știți, am avut o istorie fantastică la acest club, am venit aici când aveam doar 18 ani, sunt foarte fericit să mă întorc acasă după 12 ani. Mă bucur foarte mult și abia aștept să debutez.

Așa cum știe toată lumea, de când am semnat cu Manchester United la 18 ani, Ferguson a fost "cheia". Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestui club când eram la Sporting și pentru mine Sir Alex este ca un tată în fotbal. M-a ajutat mult, m-a învățat multe și a avut un rol important. 

Prin prisma relației noastre, vorbim tot timpul și este o persoană incredibilă, îl plac foarte mult și a fost cheia pentru poziția în care mă aflu acum, cea de a semna cu Manchester United”, a spus Ronaldo.

CITESTE SI

Modifică setările cookies