Ultima achizitie a FCSB-ului s-a alaturat lotului condus de Toni Petrea! Risto Radunovic, primele poze in tricoul ros-albastru!

Ultima achizitie a FCSB-ului s-a alaturat lotului condus de Toni Petrea! Risto Radunovic, primele poze in tricoul ros-albastru!

Radunovic a fost transferat de FCSB de la Astra Giurgiu.

Fundasul stanga in varsta de 28 de ani va mai ramane la echipa antrenata de Eugen Neagoe si pentru ultimele meciuri din acest an, dupa care se va alatura lotului condus de Toni Petrea, dupa cum a confirmat presedintele clubului giurgiuvean, Dani Coman.

Cu toate acestea, fotbalistul muntenegrean a fost deja la baza de pregatire de la Berceni, acolo unde a participat la o sedinta foto. Imaginile vor fi prezentate in momentul in care va avea loc prezentarea oficiala a lui Radunovic, conform Fanatik.

Radunovic se va lupta pentru un post de titular in echipa ros-albastra cu Ionut Pantiru si Aristidis Soiledis, ultimul urmand sa intre insa in ultimele 6 luni de contract.

Fundasul care a evoluat de 6 ori in nationala Muntenegrului ar putea debuta pentru FCSB chiar impotriva actualei sale echipe, Astra. Cele doua se vor intalni in a doua saptamana din luna ianuarie.

Radunovic a sosit la Astra in 2017 si a avut evolutii foarte apreciate la echipa giurgiuveana, pentru care a bifat 97 de meciuri.

In prezent, site-ul de specialitate Transfermarkt il coteaza pe Risto Radunovic la 1.1 milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies