Dinamo Dorin Serdean Pablo Cortacero suporteri ddb Superliga

"Pregatim ceva important la Dinamo!" O noua promisiune facuta de Dorin Serdean! Cum au reactionat fanii dinamovisti

Situatia financiara de la Dinamo este critica.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 23:34
Data actualizarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 23:47

Conducatorii spanioli din Stefan cel Mare ar fi trebuit sa faca miercuri, 20 ianuarie, dovada platii celor 5 milioane de euro promise in decembrie, insa acest lucru nu s-a intamplat. 

Mai mult decat atat, Adunarea Generala a Actionarilor care era programata joi, 21 ianuarie, ar fi fost amanata, potrivit GSP. In ciuda acestor detalii, presedintele lui Dinamo le-a facut noi promisiuni jucatorilor si suporterilor. 

Dorin Serdean a vorbit despre conflictul cu fanii si a declarat ca, alaturi de Pablo Cortacero, pregateste 'ceva important'. 

"Evident ca exista un conflict cu fanii. Este un conflict pe care nu l-am provocat eu si din care nu are nimeni de castigat. Da, confirm ca mi s-a retras dreptul de semnatura de la Dinamo. Dar este o situatie din care nimeni nu are nimic de castigat.

In zilele viitoare promit sa dau o declaratie. Credeti-ma ca stiu ce zic. Nu am inca datele destul de clare, dar da, pregatim ceva important la Dinamo. Va multumesc mult pentru intelegere", a declarat Dorin Serdean, potrivit Fanatik.

Suporterii-actionari de la club, singurii care au adus bani in Stefan cel Mare in ultimele luni, au reactionat ironic dupa ce au auzit de noile promisiuni ale conducerii lui Dinamo. 

"Vom manca si corcoduse daca e nevoie, doar ca sa vedem cum se strica pe tarabe fructele care vin din Spania", au spus fanii. 

Modifică setările cookies