Liga 1

Ondrasek a plecat de la FCSB! Câte săptămâni a rezistat și câți bani a luat 

Zdenek Ondrasek și-a reziliat contractul cu FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 14:48
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 15:02

112 minute a evoluat Ondrasek pentru FCSB, fără a reuși să marcheze sau să ofere o pasă decisivă. Gigi Becali nu s-a uitat la bani, cu toate că le-a plătit 100.000 de euro celor de la Viktoria Plzen și i-a oferit atacantului 30.000 de euro primă de instalare, pe lângă salariul de 20.000 de euro, și l-a forțat pe ceh să plece de la echipă. 

Gigi Becali: „Am înțeles că pe Ondrasek vrea să îl ia Mititelu Jr.”
 

Insă Ondrasek este dorit de un alt club din România. Gigi Becali a afirmat la Ora Exactă în sport că FCU Craiova este interesată de aducerea cehului în Bănie. 

  • Ondrasek a plecat de la FCSB! Câte săptămâni a rezistat la vicecampioana României

„Ondrasek și Vucur nu mai fac parte din echipa nouă. Avem contracte, le respectăm. Am înțeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu Jr. Îți dai seama că îi dă 10.000 de euro pe lună. Trebuie să-i mai dau eu 50.000 de euro ca să plece. Nu o să mai fac, nu mai iau jucători străini în viața mea. Iau străini, doar după ce joacă la Botoșani sau Argeș, să-i văd și eu. Pe Ondrasek mi l-a adus Neaga, am avut încredere în el”, a declarat finanțatorul FCSB-ului. 

Cehul a semnat oficial cu FCSB pe 25 iunie, iar pe 3 august și-a reziliat deja contractul cu echipa roș-albastră. Astfel, în doar 39 de zile, Gigi Becali a decis că nu îl mai vrea în lotul pregătit de Dinu Todoran. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies