zdenek ondrasek FCSB Superliga Ondrasek a plecat de la FCSB! Câte săptămâni a rezistat la vicecampioana României

Ondrasek a plecat de la FCSB! Câte săptămâni a rezistat și câți bani a luat 

Zdenek Ondrasek și-a reziliat contractul cu FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 14:48
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 15:02

112 minute a evoluat Ondrasek pentru FCSB, fără a reuși să marcheze sau să ofere o pasă decisivă. Gigi Becali nu s-a uitat la bani, cu toate că le-a plătit 100.000 de euro celor de la Viktoria Plzen și i-a oferit atacantului 30.000 de euro primă de instalare, pe lângă salariul de 20.000 de euro, și l-a forțat pe ceh să plece de la echipă. 

Gigi Becali: „Am înțeles că pe Ondrasek vrea să îl ia Mititelu Jr.”
 

Insă Ondrasek este dorit de un alt club din România. Gigi Becali a afirmat la Ora Exactă în sport că FCU Craiova este interesată de aducerea cehului în Bănie. 

  • Ondrasek a plecat de la FCSB! Câte săptămâni a rezistat la vicecampioana României

„Ondrasek și Vucur nu mai fac parte din echipa nouă. Avem contracte, le respectăm. Am înțeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu Jr. Îți dai seama că îi dă 10.000 de euro pe lună. Trebuie să-i mai dau eu 50.000 de euro ca să plece. Nu o să mai fac, nu mai iau jucători străini în viața mea. Iau străini, doar după ce joacă la Botoșani sau Argeș, să-i văd și eu. Pe Ondrasek mi l-a adus Neaga, am avut încredere în el”, a declarat finanțatorul FCSB-ului. 

Cehul a semnat oficial cu FCSB pe 25 iunie, iar pe 3 august și-a reziliat deja contractul cu echipa roș-albastră. Astfel, în doar 39 de zile, Gigi Becali a decis că nu îl mai vrea în lotul pregătit de Dinu Todoran. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!