Ce scrie presa din Cehia după ce Becali a anunțat că deja ar putea renunța la Ondrasek: "Nu este de mirare!"

zdenek ondrasek FCSB Gigi Becali Superliga Reputația lui Becali a ajuns și în străinătate! Ce scrie presa din Cehia despre cazul Ondrasek
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 10:56
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 11:41

Becali nu îl mai dorește pe Ondrasek la echipă. 

După ce i-a cumpărat pe Dumiter (22 ani) de la Sepsi OSK și Ivan Mamut (24 ani), Gigi Becali a declarat că este hotărât să renunțe la serviciile lui Zdenek Ondrasek (32 ani). Atacantul ceh a evoluat doar 67 de minute pentru FCSB, 45 de minute în meciul cu FC Botoșani, 0-0, și 22 de minute în partida cu Universitatea Craiova, 4-1.

Implicarea lui Gigi Becali la echipă a ajuns subiect de discuție și în țara natală a lui Ondrasek. Junaliștii cehi au rememorat excentricitățile finanțatorului echipei roș-albastre, precum cumpărarea a 3 fundași stânga și suma de bani achitată pentru a scăpa de Bălașa. De asemenea, aceștia preconizeză că aventura atacantului în România riscă să fie un eșec.

  • Reputația lui Becali a ajuns și în străinătate! Ce scrie presa din Cehia despre cazul Ondrasek

FCSB este condusă de controversatul proprietar Gigi Becali, care este cunoscut pentru deciziile și controversele sale nebunești . De exemplu, fostul politician, actualul om de afaceri și șeful clubului a cumpărat dintr-un sigur foc trei fundași stânga într-o singură perioadă de transferuri, deși anterior le-a prelungit contractul a doi apărători stânga. Acesta a intervenit de fiecare dată în schimbările efectuate în timpul meciului.  

De asemenea, l-a umilit pe fostul căpitan al echipei, Mihai Bălașa, care i-a displăcut atât de mult, încât, în cele din urmă, i-a oferit aproximativ 30.000 de euro să se transfere la rivala Universitatea Craiova . Prin urmare, nu este de mirare că aventura în România a lui Ondrasek s-ar putea încheia chiar înainte de a începe cu adevărat”, titrează publicația sportyzive.cz.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!