EXCLUSIV | Gigi Becali, bilete de favoare pentru Ondrasek plus dezvăluire despre noul transfer de la FCSB

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 11:46
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 12:50

Andrei Dumiter (22 de ani), noul transfer al celor de la FCSB, e perceput de Gigi Becali drept un atacant cu reale calități.

După ce fostul fotbalist de la Sepsi a refuzat în urmă cu o lună să ajungă la gruparea roș-albastră, FCSB l-a convins pe jucătorul impresariat de Cătălin Sărmășan. 

Atacant mobil, care poate juca atât în bandă, cât și 9 clasic, fostul fotbalist de la Sepsi a fost urmărit chiar de Becali, care s-ar fi sfătuit și cu un antrenor important.

  • EXCLUSIV | Gigi Becali, bilete de favoare pentru Ondrasek plus dezvăluire despre noul transfer de la FCSB

Miercuri dimineața, în direct la Ora Exactă în Sport de la Pro X, finanțatorul de la FCSB a spus că-i va mai acorda bilete de favoare lui Ondrasek, dar în curând Dinu Todoran se va baza și pe Andrei Dumiter. 

"Va juca cine merită. O să-l verificăm și pe Ondrasek două-trei jocuri, să vedem cât putem. Nu putem așa, asta e, de-asta l-am luat pe Dumiter.

Nu mai iau niciodată jucători decât dacă îi văd eu în campionatul intern. Atât! Altfel nu mai iau! 

Pe Dumiter l-am văzut, m-am interesat și eu despre el la un antrenor de echipa națională și mi-a zis: 'Nea Gigi,  părerea mea e că te ajută, e puternic, e tânăr, de perspectivă'

Chiar dacă se spune că nu se mulează acum, dar măcar aștept că are 22 de ani, aștept până la 24 de ani pentru că i-am făcut contract de doi plus trei. Nu mai fac pe cinci ani ca să mă încarc. Doar doi plus trei", a spus Gigi Becali, miercuri dimineața, la Pro X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!