Ondrasek nu duce lipsă de oferte! Unde ar putea ajunge atacantul pe care Becali îl vrea plecat de la FCSB

ondrasek FCSB Transfer Tromso zdenek ondrasek Superliga Ondrasek nu duce lipsă de oferte! Unde ar putea ajunge atacantul pe care Becali îl vrea plecat de la FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 17:51
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 17:54

Cehul ar putea semna rapid cu o nouă formație.

Din articol

Aventura lui Zdenek Ondrasek la FCSB a fost una foarte scurtă, chiar mai scurtă decât cea a lui Ante Vukusic, niciunul neavând timpul necesar pentru a-și dovedi calitățile în tricoul formației roș-albastre, patronul fiind convins de valoarea lor după doar câteva zeci de minute petrecute pe teren.

Debutul lui Ondrasek la partida cu FC Botoșani i-a adus critici din partea patronului FCSB, Gigi Becali, care anunțase că nu mai are încredere în atacant, după doar 45 de minute jucate. Eliminarea din Conference League i-a pus capac acestuia, iar plecarea cehului pare o chestiune de ore, după cum chiar Becali a anunțat.

  • Ondrasek nu duce lipsă de oferte! Unde ar putea ajunge atacantul pe care Becali îl vrea plecat de la FCSB

Ofertă din Norvegia

 

Presa din Norvegia anunță că atacantul este dorit de Tromso, acolo unde a mai evoluat între 2012 și 2015, timp de 4 sezoane, reușind să înscrie de 55 de ori și să ofere 17 pase decisive, în 144 de partide, primind și porecla de "Cobra" pentru performanțele avute.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!