Dusan Uhrin ondrasek Superliga

"Ești singurul atacant de acolo". Ce i-a spus Uhrin lui Ondrasek despre FCSB și Gigi Becali

Zdenek Ondrasek poate pleca de la FCSB după doar câteva meciuri.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 09:24
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 09:35

Atacantul ceh a fost adus ca un salvator la FCSB, însă poate pleca după doar câteva meciuri. Becali este nemulțumit de el și își propune să renunțe la el. Dusan Uhrin a vorbit, în presa din Cehia, despre situația atacantului.

"La primul meci, cel cu Botoșani, Ondrasek a intrat în repriza a doua și încerca să-și găsească locul, nu se integrase în echipă complet. FCSB are un stil diferit, care nu e bazat neapărat pe atacanți. Au mijlocași ofensivi, extreme, iar Florin Tănase e un decar clasic. Sunt jucători rapizi, care pot depăși adversarii. Toată lumea a jucat slab și au făcut 0-0, dar după al doilea meci, câștigat cu 4-1 (n.r - contra Universității Craiova), Becali l-a lăudat pe Ondrasek. Și-a schimbat complet părerea. Așa e Becali, se distrează.

  • Ești singurul atacant de acolo . Ce i-a spus Uhrin lui Ondrasek despre FCSB și Gigi Becali

Ultrașii îl vor plăcea pe Ondrasek (n.r - referitor la tatuajele jucătorului). Am vorbit cu el și i-am spus: 'Vei avea o misiune dificilă. Nu știi la ce să te aștepți de la Becali, dar ești singurul atacant de acolo, iar dacă reușești, fanii te vor susține și vei avea o experiență unică'", a spus Uhrin, pentru iSport.

Ondrasek a jucat doar în 110 minute pentru FCSB, în trei meciuri, nereușind să înscrie. Becali l-a adus pe Ivan Mamut de la Craiova, astfel că este dispus să îl lase liber pe Ondrasek. 

Modifică setările cookies