Dusan Uhrin ondrasek Superliga "Ești singurul atacant de acolo". Ce i-a spus Uhrin lui Ondrasek despre FCSB și Gigi Becali

"Ești singurul atacant de acolo". Ce i-a spus Uhrin lui Ondrasek despre FCSB și Gigi Becali

Zdenek Ondrasek poate pleca de la FCSB după doar câteva meciuri.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 09:24
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 09:35

Atacantul ceh a fost adus ca un salvator la FCSB, însă poate pleca după doar câteva meciuri. Becali este nemulțumit de el și își propune să renunțe la el. Dusan Uhrin a vorbit, în presa din Cehia, despre situația atacantului.

"La primul meci, cel cu Botoșani, Ondrasek a intrat în repriza a doua și încerca să-și găsească locul, nu se integrase în echipă complet. FCSB are un stil diferit, care nu e bazat neapărat pe atacanți. Au mijlocași ofensivi, extreme, iar Florin Tănase e un decar clasic. Sunt jucători rapizi, care pot depăși adversarii. Toată lumea a jucat slab și au făcut 0-0, dar după al doilea meci, câștigat cu 4-1 (n.r - contra Universității Craiova), Becali l-a lăudat pe Ondrasek. Și-a schimbat complet părerea. Așa e Becali, se distrează.

  • Ești singurul atacant de acolo . Ce i-a spus Uhrin lui Ondrasek despre FCSB și Gigi Becali

Ultrașii îl vor plăcea pe Ondrasek (n.r - referitor la tatuajele jucătorului). Am vorbit cu el și i-am spus: 'Vei avea o misiune dificilă. Nu știi la ce să te aștepți de la Becali, dar ești singurul atacant de acolo, iar dacă reușești, fanii te vor susține și vei avea o experiență unică'", a spus Uhrin, pentru iSport.

Ondrasek a jucat doar în 110 minute pentru FCSB, în trei meciuri, nereușind să înscrie. Becali l-a adus pe Ivan Mamut de la Craiova, astfel că este dispus să îl lase liber pe Ondrasek. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!