Nicolae Badea i-a intins din nou o mana de ajutor lui Dinamo! Clubul din Stefan cel Mare a anuntat ca a semnat un nou acord cu firma detinuta de fostul actionar

Nicolae Badea i-a intins din nou o mana de ajutor lui Dinamo! Clubul din Stefan cel Mare a anuntat ca a semnat un nou acord cu firma detinuta de fostul actionar

Dinamo a reusit o noua lovitura importanta in incercarea de a redresa situatia financiara complicata in care se afla.

Clubul din Stefan cel Mare a anuntat pe site-ul oficial ca a ajuns la o intelegere referitoare la prelungirea parteneriatului de imagine cu firma detinuta de Nicolae Badea, ComputerLand Romania.

"Suntem bucurosi sa anuntam prelungirea contractului cu unul dintre cei mai importanti parteneri ai clubului nostru.

Dincolo de notorietate in Romania, ComputerLand reprezinta garantia succesului in aceasta lume a tehnologiei si suntem convinsi ca vom reusi, sustinuti de partenerul nostru, sa recladim performanta sportiva.

Parteneriatul dintre Dinamo si ComputerLand a fost semnat pana la 31 mai 2022, cu optiune de prelungire din partea ambelor parti. Suporterii dinamovisti merita un club puternic!", a transmis Constantin Eftimescu, presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo pentru fcdinamo.ro.

Acest anunt vine dupa ce Nicolae Badea a anuntat ca s-a inscris in programul DDB si dupa ce au existat zvonuri conform carora chiar a contribuit cu sume importante de bani pentru ca Dinamo sa obtina licenta pentru sezonul viitor.

Aceste actiuni ale omului de afaceri au alimentat teoriile mai multor fani ai lui Dinamo conform carora Badea ar urma sa preia din nou o parte din actiunile clubului din Stefan cel Mare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies