Gigi Becali FCSB Jocurile Olimpice Tokyo Mirel Radoi Superliga

"Mi-e jena sa te refuz definitiv!" Becali s-a razgandit si lasa fotbalisti la Jocurile Olimpice! Ce i-a spus Radoi si pe cine propune la nationala

Gigi Becali nu mai este atat de strict in privinta Jocurilor Olimpice de la Tokyo. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 21 Mai 2021, 22:00
Data actualizarii: Vineri 21 Mai 2021, 22:01

Patronul FCSB a dezvaluit ca a vorbit cu selectionerul Radoi si a fost de acord sa lase cativa jucatori la nationala U23, desi initial a spus ca nu va lasa niciunul din cauza ca perioada coincide cu preliminariile pentru cupele europene. 

Gigi Becali a spus ca va face tot posibilul sa isi ajute finul, fara sa isi puna in pericol calificarea in Conference League. 

"Am vorbit cu Mirel, i-am zis: 'Bai, finule, o sa incerc, ca esti tu si mi-e jena sa te refuz definitiv. Nu pot sa te refuz, ca nu e in regula!' O sa incercam sa facem tot posibilul sa il ajutam intr-un fel.

Mi-a spus lista si i-am zis, pe Perianu si Nedelcu ii putem lasa, sa fac un compromis. Jucatorii accidentati, meciuri din trei in trei zile. El a inteles. A zis 'Bai, nasule, nici nu indraznesc sa ii cer pe Morutan si Olaru'.

Noi jucam calificari de 10 milioane in Conference League. Ce facem? Nu mai luam banii ca ne plimbam la Jocurile Olimpice? Eu am incercat sa negociez cu el ca e finul meu", a spus Gigi Becali pentru Digi Sport. 

Modifică setările cookies