Gigi Becali FCSB MM Stoica Superliga Gigi Becali nu mai crede in vorbele 'fratelui" MM! Patronul FCSB va merge la Berceni pentru a se convinge cu ochii sai ca fotbalistii se antreneaza ca la carte: "O sa-l verific!"

Gigi Becali nu mai crede in vorbele 'fratelui' MM! Patronul FCSB va merge la Berceni pentru a se convinge cu ochii sai ca fotbalistii se antreneaza ca la carte: "O sa-l verific!"

Gigi Becali este nemultumit de accidentarile dese de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Mai 2021, 15:06
Data actualizarii: Vineri 21 Mai 2021, 15:19

Evolutiile proaste ale FCSB-ului, dar si accidentarile dese l-au facut pe patronul vicecampioanei sa-si piarda increderea in oamenii sai. Acesta anunta ca va verifica daca Thomas Neubert isi face treaba asa cum o facea pe cand lucra alaturi de Reghe.

MM stoica a incercat sa-l convinga pe Becali ca Neubert nu se face vinovat de seria de accidentari de la FCSB, insa latifundiarul din Pipera nu mai pare dispus sa asculte vorbele managerului general.

"I-am spus: 'Bai MM, nu e in regula asta, prea multi jucatori accidentati'. La care MM, el mi-a dat argumente, cum ii convine lui, ca sa se apere pe el.

A luat-o pe rand: Pantiru, Sut - s-au dat amandoi, s-au lovit amandoi si s-au accidentat intre ei. Miron a facut altceva, a calcat stramb. Ce sa-i faca Neubert? Pe urma, ceilalti. N-au fost chestiuni musculare. Ovidiu Popescu a avut la genunchi, a facut o contra si la genunchiul ala cu probleme a recidivat. MM mi-a zis asta.

Urmeaza sa controlez daca e adevarat asa. MM gaseste tot timpul argumente.

E fratele meu, dar trebuie tot timpul control la toata lumea. El are o meteahna, daca l-a adus el pe pe Neubert, se ia dupa Neubert!", a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!