"Am ales un antrenor!" Becali a gasit inlocuitor pentru Petrea! Dinu Todoran este alegerea patronului FCSB: "Era la Biserica, am zis ca il punem direct!" 

"Am ales un antrenor!" Becali a gasit inlocuitor pentru Petrea! Dinu Todoran este alegerea patronului FCSB: "Era la Biserica, am zis ca il punem direct!" 

Gigi Becali a gasit antrenor la FCSB dupa ce Petrea a anuntat ca nu mai continua. 

Refuzat de Marius Sumudica si Nicolae Dica, Gigi Becali a gasit deja inlocuitor pentru Toni Petrea pe banca tehnica a FCSB-ului, un nume surpriza: Dinu Todoran. Patronul a facut anuntul in direct si a dezvaluit si criteriul inedit pentru care l-a ales pe Doru Todoran pentru a conduce prima echipa. 

"Am ales un antrenor, tot un om cuminte. Pe criteriul de cumintenie, pe Dinu Todoran. I-am zis lui MM sa il sune, voiam sa colaboram la Academie. L-a sunat MM, a zis ca e sarbatoare mare si e la manastire. Daca era la Biserica, am zis ca nu il mai punem la Academie, ci antrenor direct. A si semnat, gata, a semnat la 18.

Mi-a zis MM ca nu poate vorbi, mi-a dat mesaj ca e la duhovnic. 'Pai, nu ii mai propune pentru Academie. Ii propui antrenor la prima echipa!' 

Voi stiti cum sunt, repet sa fie clar, nu merg pe valoarea profesionala, ci pe cea umana. Asa fac eu si mi-a mers bine in viata", a spus Gigi Becali la Digi Sport. 

Dinu Todoran a ramas liber de contract in martie 2021, dupa ce s-a despartit de CSM Slatina. Fostul fotbalist a fost antrenor si la juniorii lui Voluntari, dar si interimar pentru patru etape al clubului ilfovean.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies