Novak Djokovic Alexander Zverev Jocurile Olimpice Tokyo Tenis ATP US Open 2021 Tenis

”A fost greu de digerat, atunci m-am prăbușit!” Novak Djokovic vrea răzbunare în fața lui Alexander Zverev: mesajul de luptă transmis germanului 

Novak Djokovic mărturisește că are motive de îngrijorare înaintea semifinalei pe care o va juca cu Alexander Zverev la US Open. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 13:09
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 13:16

Într-o reeditare aproape identică a finalei de la Wimbledon, Novak Djokovic l-a scos din turneu pe Matteo Berrettini în sferturile US Open 2021, dar numele următorului adversar nu îi conferă liniște, în ciuda palmaresului direct favorabil.

În semifinale, liderul ATP îl va întâlni pe campionul olimpic, Alexander Zverev, jucătorul care l-a învins cu o revenire incredibilă în cea mai recentă confruntare, care a avut loc tot în penultimul act, dar al turneului olimpic. 

Novak Djokovic: ”Ce s-a întâmplat la Olimpiadă a fost greu de digerat. El a ridicat nivelul de joc, iar eu m-am prăbușit!”


Novak Djokovic a prefațat meciul dificil care îl așteaptă în penultimul act cu Alexander Zverev (4 ATP), spunând: ”Ce s-a întâmplat la Jocurile Olimpice a fost foarte greu de digerat din punct de vedere emoțional. Dominam clar jocul, conduceam cu 6-1, 3-2, cu break avans, iar dintr-odată el a ridicat nivelul de joc, iar eu m-am prăbușit. Am început să mă îndoiesc de loviturile mele, mi-a citit serva și a făcut multe puncte gratis cu serviciul. E într-o formă incredibilă, nu a pierdut niciun meci de atunci, dar meciul acesta va fi o bătălie în 3/5 seturi și e un turneu de mare șlem.

Acestea sunt obstacolele peste care trebuie să trec pentru a-mi atinge obiectivul și știu că sunt pregătit să o fac. Nu pot să prezic rezultatul, dar muncesc pentru a mă pune în cea mai bună poziție fizică și mentală din care să abordez meciul. Cred că Zverev performează la un nivel foarte înalt, iar totul poate fi decis în doar câteva puncte,” a declarat Djokovic, conform Punto de Break.

Novak Djokovic îl conduce pe Alexander Zverev cu 6-3 la meciurile directe. Partida va avea loc în noaptea dinspre vineri spre sâmbătă pe cel mai mare stadion de tenis din lume, Arena Arthur Ashe, care are o capacitate maximă de 23,771 de locuri. 

Modifică setările cookies