Latovlevici explică golurile încasate de CFR: "Dacă am început să atacăm, normal că lăsăm spații!"

Iasmin Latovlevici Academica Clinceni CFR Cluj Superliga Latovlevici explică golurile încasate de CFR: "Dacă am început să atacăm, normal că lăsăm spații!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 23:48
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 23:53

CFR a câștigat cu 2-1 meciul cu Academica Clinceni. 

CFR a câștigat iar cu emoții. Clujenii s-au impus cu 2-1 contra Academicii Clinceni datortă reușitei lui Iasmin Latovlevici din minutul 86. Fundașul stânga a făcut-o pe CFR să aibă 6 puncte după primele două meciuri. 

Latovlevici a declarat că Marius Șumudică a schimbat filosofia de joc a echipei din Gruia și că acum fotbaliștii campioanei României adoptă un stil ofensiv, față de ce au jucat sub comanda lui Dan Petrescu și Edi Iordănescu.

 "Un joc care nu prea ne-a reușit. Nu mai contează. Important e că am câștigat și putem pregăti meciul viitor, pe care trebuie să îl tranșăm de la început. Dacă am început să atacăm, normal că lăsăm spații. Eu sper să jucăm un fotbal frumos pentru a atrage cât mai mulți suporteri. Din păcate, realitatea este că nu avem atât de mulți oameni în tribună pe cât ar trebui. Cu acest joc trebuie să fim atractivi și să câștigăm. 

Mie îmi place acest stil. Echipa a avut un stil diferit în alți ani. Cu siguranță e greu și pentru cei mai vechi să se adapteze la ce au de făcut, dar sunt convins că sunt jucători maturi și se pot adapta", a declarat Iasmin Latovlevici la finalul meciului.

Latovlevici a vorbit și despre returul Lincoln Red Imps. Campioana României a câștigat la limită, 2-1, în Gibraltar și fundașul lui Șumudică este de părere că ar trebui să marcheze din primele minute pentru a-și ușura meciul. 

"Eu cred că ar trebui să punem presiune cât mai repede pe ei pentru a sta liniștiți. Eu nu am emoții, dar în teren este cu totul altceva. Nu se știe cum dorm la prânz, ce mănânc", a mai adăugat Latovlevici. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!