CFR Cluj FC Botosani Iasmin Latovlevici mahmoud al mawas Liga 1

Haos pe final in CFR Cluj - Botosani! S-a lasat cu eliminari, dupa ce Latovlevici i-a bagat mana in gat lui Al Mawas! Scandal pe teren

CFR Cluj a castigat pe teren propriu cu Botosani, 2-0 si a urcat pe primul loc in playoff, in asteptarea meciului Universitatea Craiova - FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Aprilie 2021, 21:19
Data actualizarii: Miercuri 28 Aprilie 2021, 21:45

Campioana en-titre a tremurat pe finalul meciului cu Botosani, dar golurile lui Sigurjonsson i-au asigurat cele trei puncte, care au dus-o pe primul loc pana la meciul dintre Universitatea Craiova si FCSB. 

Prelungirile meciului au fost cu adevarat tensionate, dupa ce jucatorii s-au incaierat pe teren. Al Mawas s-a enervat dupa ce Paun l-a tras de tricou si a mers nervos catre jucatorul campioanei, insa Manea si Costache au incercat sa il indeparteze. 

  • Haos pe final in CFR Cluj - Botosani! S-a lasat cu eliminari, dupa ce Latovlevici i-a bagat mana in gat lui Al Mawas! Scandal pe teren

Latovlevici a intervenit furios si i-a bagat mana in gat atacantului sirian, care a incercat sa ii raspunda gestului agresiv, urmand o incaierare generala. Cei doi jucatori au vazut cartonasul rosu direct si au fost trimisi la vestiare de catre centralul meciului. 

Modifică setările cookies