Gigi Becali nici nu vrea sa auda de o revenire a lui Latovlevici la FCSB: "Tata, ce sa mai fac cu el? Astia tineri zbarnie la antrenamente"

Gigi Becali nici nu vrea sa auda de o revenire a lui Latovlevici la FCSB: "Tata, ce sa mai fac cu el? Astia tineri zbarnie la antrenamente"

Gigi Becali spune ca nu are nevoie de Latovlevici la FCSB, deoarece postul de fundas stanga este asigurat.

FCSB nu ia in calcul o posibila revenire a lui Iasmin Latovlevici (34 de ani), iar Gigi Becali se bazeaza in continuare pe mana tinerilor din echipa.

Pe postul de fundas stanga la FCSB va evolua Pantiru (24 de ani), fotbalist adus vara trecuta de la Poli Iasi:

"Tata, ce vreti sa mai fac eu cu Latovlevici? El este istorie pentru noi. Vreti sa il tin pe Pantiru pe banca pentru a juca unul de 34 de ani? O vrea el sa vina, dar s-au mai intors Rusescu, Tanase si Adi Popa. Ati vazut sa mai faca vreunul ceva? Toti jucau doar din amintiri.

Cum le-am multumit si lor pentru tot ce au facut pentru Steaua, asa ii multumesc si lui Latovlevici, insa eu am de gand sa merg pe mana tinerilor. Pe mine ma intereseaza sa fac bani cu astia tineri. Ce pot sa mai fac cu jucatori trecuti de 34 de ani? Astia tineri zbarnie la antrenamente si la testele fizice", a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Iasmin Latovlevici a ramas liber de contract dupa ce a fost dat afara de la Kisvarda, Ungaria, pentru ca a parasit tara in pandemie, fara sa primeasca acordul clubului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Politico: România are o poziție mai dură față de China comparativ cu alte state UE
BRAT

Modifică setările cookies