Grozav si Latovlevici, dati afara de la Kisvarda dintr-un motiv uluitor! Ce au facut in timpul pandemiei de coronavirus

Stranieri BREAKING NEWS: Grozav si Latovlevici, dati afara de la Kisvarda dintr-un motiv uluitor! Ce au facut in timpul pandemiei de coronavirus
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Martie 2020, 21:02
Data actualizarii: Marti 31 Martie 2020, 23:17

Situatie fara precedent in Ungaria, unde Gicu Grozav si Iasmin Latovlevici au fost dati afara e la echipa. 

Cei doi jucatori romani au ales sa plece acasa in timpul pandemiei de coronavirus, gest pe care clubul maghiar l-a perceput ca o iresponsabilitate, iar contractele celor doi au fost incheiate, dupa cum a comunicat clubul pe site-ul oficial.

"Cei doi jucatori au calatorit in Romania fara permisiune. Nu este doar o incalcare a regulamentului intern al clubului, dar si a contractelor, punand in pericol sanatatea coechipierilor, dar si a rudelor lor. 

In acest caz, nu putem accepta situatii care pun in risc clubul. Iresponsabilitatea lor nu corespunde cu aspiratiile clubului si securitatea acestuia. Toate aceste lucruri demonstreaza o incalcare a contractului pe care noi nu o putem tolera. In aceasta situatie, oricat de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav in trecut, gestul este de neiertat. Ii multumim pentru ce a facut pentru noi, nu ii luam meritele. Iasmin Latovlevici inca nu a avut ocazia sa joace", au scris cei de la Kisvarda in comunicat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!