GALERIE FOTO Fotografii de la primul antrenament al FCSB din 2023. Jucătorii, chinuiți de Thomas Neubert cu mingi medicinale

FCSB antrenament baza fcsb berceni mihai pintilii Thomas Neubert Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 17:47
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 17:46

Preparatorul fizic german și-a intrat în pâine încă de la primul antrenament al anului. 

Lotul FCSB s-a reunit joi dimineață și a efectuat vizita medicală la INMS din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".

Neubert a scos mingile medicinale pentru primul antrenament al anului

După-amiază, jucătorii au efectuat o ședință de pregătire fizică la baza de antrenament de la Berceni, fiind lăsați de Mihai Pintilii pe mâna preparatorului fizic Thomas Neubert. Început cu zâmbetul pe buze, antrenamentul s-a transformat rapid în respirații îngreunate și exerciții de echilibru și cu mingi medicinale grele. Următoarea zi va fi, de asemenea, dedicată acumulărilor fizice, pentru ca, pe 8 ianuarie, echipa să plece în cantonament în Antalya, urmând să revină la București vineri, 20 ianuarie 2023, iar două zile mai târziu să joace primul meci oficial al anului, la Sibiu, cu FC Hermannstadt. 

Iulian Cristea și Ovidiu Popescu au revenit la programul normal

Iulian Cristea și Ovidiu Popescu s-au antrenat normal, după accidentările dificile la genunchi, dar au fost atent supravegheați de pe margine de medicul Flavian Arămitu și de preaparatorul fizic Horea Codorean. De asemenea, "roș-albaștrii" nu s-au arătat deranjați de scăderea temperaturii în București, singurii care s-au îmbrăcat mai gros au fost preparatorul fizic Thomas Neubert și mijlocașul Malcom Edjouma, ultimul acoperindu-și fața cu un guler pentru a se apăra de aerul rece.

În absența mai multor jucători care și-au reziliat deja contractul cu FCSB și a altora căzuți definitiv în dizgrația patronului Gigi Becali, la antrenament au participat mai mulți juniori, printre care Vlad Tudor, fiul fostului arbitru Alexandru Tudor, iar cele 11 perechi de jucători de câmp au fost completate cu secundul Lucian Filip, aflat într-o formă fizică de invidiat pentru un membru al staff-ului.

Text și foto - Gabriel Chirea 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!