MM nu l-a vrut! Motivul pentru care ultimul fotbalist transferat de Universitatea Craiova a fost refuzat de FCSB

Alexandru Isfan FCSB MM Stoica Superliga Mihai Stoica
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 08:24
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 11:57

Universitatea Craiova a făcut unul dintre cele mai îndrăznețe transferuri din această iarnă, însă oltenii ar putea avea probleme cu ultimul jucător ajuns în Bănie.

Alexandru Ișfan (22 de ani) a făcut pasul în această iarnă de la FC Argeș la Universitatea Craiova, dar gsp.ro scrie că mutarea s-ar putea să nu fie una în avantajul oltenilor din cauza unui defect major pe care fotbalistul l-ar avea:  o viața privată foarte agitată.

MM Stoica a blocat transferului Ișfan la FCSB după ce a aflat de viață extra sportivă pe care acesta o duce. „Când ești prieten cu Cristi Tănase, e clar”, ar fi spus MM Stoica în fața unor apropiați, lăsând de înțeles că fotbalistul nu are stofă de un club pentru FCSB.

Ișfan, jucătorul Universității Craiova pentru trei sezone

Ișfan a semnat un contract pe trei sezoane și jumătate cu Universitatea Craiova, valabil până în iunie 2026, iar internaționalul U21 va îmbrăca tricoul cu numărul 31 la formația olteană.

Venit în vara anului 2021 de la CS Mioveni, Alexandru Işfan a bifat 67 de meciuri în toate competiţiile pentru FC Argeş, reuşind să marcheze 8 goluri şi să ofere 5 pase decisive.

Format la şcoala de fotbal AS FC Dănuţ Coman, el jucat în cariera sa de până acum la formaţiile Unirea Bascov, CS Mioveni şi FC Argeş.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!