"Suntem singura echipă din Liga 1 care nu face asta". Dezvăluirea lui Mihai Stoica despre FCSB

Mihai Stoica FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 21:07
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 21:53

Mihai Stoica a făcut o serie de dezvăluiri despre strategia financiară de la FCSB. 

Managerul general al vicecampioanei României a explicat că nu există prime de joc pentru jucători, fiind singura echipă din competiția internă care a adoptat acest plan. 

FCSB se va reuni, joi, în vederea reluării antrenamentelor, şi va efectua un stagiu de pregătire în Antalya (Turcia) între 8 şi 20 ianuarie, informează gruparea bucureşteană pe site-ul oficial.

Joi, jucătorii vor face vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

În cadrul cantonamentului din Antalya, formaţia condusă de Leonard Strizu va disputa două partide amicale, ambele cu echipe din primul eşalon al Poloniei.

"Nu, noi nu dăm prime. Suntem singura echipă din Liga 1 care nu dăm prime!", a fost răspunsul lui Mihai Stoica la întrebarea despre bonusurile financiare ale jucătorilor în funcție de importanța meciurilor. 

Andrei Cordea, aproape de plecarea de la FCSB 

Augsburg, gruparea care ocupă locul 14 în prima ligă a Germaniei a făcut o ofertă de trei milioane de euro pentru jucătorul român, însă Gigi Becali pretinde mai mult. Cu toate astea, Adrian Neaga a dezvăluit, în exclusivitate, că a tot discutat cu patronul roș-albaștrilor, care a mai lăsat din suma cerută. 

„Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultimul timp și dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei. 

Anul 2022 cred că a fost anul lui. E un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, a declarat Adrian Neaga pentru PRO TV și www.sport.ro.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!