MM Stoica a anunțat cum are de gând să inoveze antrenamentele de la FCSB: „L-am sunat pe Olăroiu!”

FCSB Cosmin Olaroiu MM Stoica Superliga FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 21:21
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 21:25

MM Stoica a anunțat că vor apărea schimbări majore în modul în care se fac antrenamentele la FCSB.

Potrivit managerului general al vicecampioanei vor exista antrenori pentru fiecare compartiment din teren. Adică vor exista un antrenor pentru devensivă, unul pentru centru, unul pentru atac și un altul care se va ocupa de portari.

„În acest moment, este Leo Strizu deţinător de licenţă PRO. Pintilii şi Filip şi Ovidiu Petrea. Acum, a venit Alin Stoica, plus Marius Popa, antrenori de portari. De asemenea, Thomas Neubert preparatorul fizic. Deci, există şi antrenamente unde Alin Stoica îi va conduce pe cei mici. 

Pintilii a venit cu propunerea de a lucra: antrenor cu fundaşii, antrenor cu mijlocaşii şi antrenor cu atacanţii. Plus că o să aflăm o chestie cumva inovatoare. Chestia pe care am discutat-o cu mulţi, care nu au dorit să o pună în practică. Sunt antrenori care nu acceptă...

După ce am discutat cu Cosmin Olăroiu zilele trecute. Mi-a zis că asta face el de mult timp. Pentru mine e cel mai bun. Nu doar că vom lucra pe compartimente, dar vor fi competiţii în fiecare zi. Sunt chestii care nu ajung la suporteri şi care sunt foarte interesante. Cine câştigă, portarul cu cele mai puţine goluri primite. Aţi văzut că şi în afară e asta. Eu vreau ca toată lumea să afle cine câştigă la noi”, a spus MM Stoica, potrivit Orangesport.

FCSB, stagiu de pregătire în Antalya

FCSB se va reuni, joi, în vederea reluării antrenamentelor, şi va efectua un stagiu de pregătire în Antalya (Turcia) între 8 şi 20 ianuarie.

Joi, jucătorii vor face vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

În cadrul cantonamentului din Antalya, formaţia condusă de Leonard Strizu va disputa două partide amicale, ambele cu echipe din primul eşalon al Poloniei.

Primul meci este programat în 15 ianuarie (ora 16:00), cu Pogon Szczecin (locul 4 în campionat), iar al doilea la 16 ianuarie (ora 16:00), cu Rakow Czestochowa (locul 1 în campionat).

FCSB va disputa prima partidă oficială din 2023 în 22 ianuarie, de la ora 20:45, la Sibiu, cu FC Hermannstadt, în cadrul etapei a 22-a a Superligii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!