Ratarea care l-a făcut să plece de la FCSB: „Dacă marca poate nu mai venea Compagno!” Analiza lui Mihai Stoica 

FCSB Ianis Stoica Mihai Stoica U Cluj Superliga FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 17:20
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 17:21

Mihai Stoica crede că atacantul pe care FCSB l-a împrumutat până la finalul sezonului putea avea o altă soartă dacă înscria contra Rapidului.

Ianis Stoica (20 ani) a fost împrumutat la U Cluj până la finalul sezonului. În această stagiune, atacantul nu a mai avut aceleași realizări la FCSB ca în sezonul trecut. În 19 meciuri sub comanda lui Toni Petrea (47 ani), Nicolae Dică (42 ani) și Mihai Pintilii (38 ani) nu a izbutit să marcheze niciun gol. 

Mihai Stoica, analiză despre situția lui Ianis Stoica

Cu toate acestea, Mihai Stoica (57 ani) este încrezător că Ianis Stoica va da un randament bun la U Cluj. Managerul general al FCSB-ului are încredere în calitățile de marcator ale acestuia. Mai mult, oficialul roș-albaștrilor susține că soarta unui fotbalist se poate schimba rapid și îl oferă ca exemplu chiar pe Ianis Stoica, protagonistul unei ratari importante contra Rapidului, 0-2, care îi putea schimba traseul la vicecampioana României.

„Dacă joacă la U Cluj, e imposibil să nu aibă cifre bune, pentru că are calităţi de marcator. A avut cifre şi în sezonul trecut, dar în acest sezon...

Uite cum se schimbă soarta unui fotbalist într-o scurtă perioadă de timp. Am jucat în Giuleşti, veneam de la Saburtalo, de la Tbilisi, eram cam praf, iar Ianis Stoica a avut o ocazie rarisimă într-un moment important.

A ratat şi asta a fost. Dacă marca, poate juca, poate nu mai venea Compagno, poate rămânea el titular, poate băteam Rapidul, poate rămânea Toni Petrea, nu mai venea Dică, nu mai apărea nici Pintilii. La fotbal nu poţi şti niciodată”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Meciul la care face referire managerul general al roș-albaștrilor s-a jucat pe 24 iulie, pe stadionul din Giulești. La 0-1 pentru Rapid, Ianis Stoica a scăpat singur cu Horațiu Moldovan (24 ani), însă nu și-a organizat bine pașii, iar Cristian Săpunaru (38 ani) a izbutit să-i fure mingea. În cele din urmă, elevii lui Adrian Mutu (43 ani) au mai punctat o dată, chiar prin căpitanul Cristian Săpunaru, și au câștigat la o diferență de două goluri. 

În prezent, înainte de reluarea campionatului, FCSB și Rapid ocupă locurile 3 și 4 în Superligă, ambele cu 38 de puncte după 21 de etape.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!