Iulian Cristea accidentare Iulian Cristea FCSB Superliga

FOTO Cum arată genunchiul lui Iulian Cristea, la mai bine de o lună după accidentare

Iulian Cristea (28 de ani) a suferit o accidentare dură în această vară, la meciul României cu Muntenegru, astfel că FCSB a fost nevoită să caute întăriri pentru zona defensivă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 22:15
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 22:15

Cristea a fost prezent la meciul cu Saburtalo Tbilisi. Pe genunchiul său stâng se pot vedea semnele operației suferite în urmă cu mai bine de o lună.

Cum arată genunchiul lui Iulian Cristea, la o lună după operație

Din informațiile PRO TV și www.sport.ro, anul 2022 este încheiat pentru fundașul celor de la FCSB, care va putea juca din nou pentru echipa sa doar din ianuarie.

Până atunci, FCSB se va baza pe Joyskim Dawa, Rachid Bouhenna, Joonas Tamm, Denis Haruț și Mihai Lixandru pentru cele două posturi din centrul apărării.

"Lucrurile astea nu le putem controla. După un sezon bun, în urma căruia am fost convocat și la echipa națională... n-am terminat în picioare, cum s-ar zice. 

La săritura din minutul 1 am simțit cum a trosnit, doctorul de la lot a zis că ce vede în prima fază sunt ligamentele încrucișate. Dar genunchiul era stabil și am zis să mai treacă niște minute ca să văd cum e. Dar de la minut la minut a fost din ce în ce mai rău”, a spus Iulian Cristea, pentru FCSB TV, în urmă cu mai bine de o lună.

VIDEO - Rezumatul partidei FCSB - Saburtalo Tbilisi 4-2

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!