VIDEO Ce a declarat Ștefan Târnovanu despre concurența portarilor de la FCSB și despre adversarul cel mai periculos la titlu

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 09:33
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 09:45

Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală înainte de plecarea în cantonamentul din Antalaya. 

FCSB s-a reunit în vederea reluării antrenamentelor, urmând să efectueze un stagiu de pregătire în Antalya (Turcia) între 8 şi 20 ianuarie. 

Joi, jucătorii au efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

"Au fost două săptămâni în care ne-am liniștit, au fost multe meciuri în prima parte a sezonului, deci ne-a prins bine. 

Se vorbește de titlu, sperăm ca de această dată să și reușim. Distanța e recuperabilă, cât timp sunt șanse matematic noi o să luptăm. Adversarul cel mai periculos este CFR, dar nici celelalte echipe nu sunt de neglijat.

Vlad cât a apărat, a apărat senzațional. Eu sunt convins că cine va apăra, o va face foarte bine. Tot timpul te motivează concurența, acum vom munci și mai mult", a declarat Ștefan Târnovanu. 

CFR Cluj, principala favorită la titlu în opinia lui Mihai Stoica

Lupta pentru titlu este una strânsă în acest sezon. Farul Constanța se află pe primul loc, urmată de CFR Cluj la un punct distanță și de FCSB, Rapid și Universitatea Craiova, la șapte puncte în spate.

Chiar dacă sunt la egalitate de puncte, Mihai Stoica este de părare că lupta pentru campionat se va da între primele trei echipe, fără să le acorde giuleștenilor vreo șansă și cu un plus pentru ardeleni.

"(n.r. pe Rapid o luaţi în calcul la titlu?) Nu, nu. CFR e favorită certă, în opinia mea. Cât timp e Petrescu acolo şi cu salariile pe care le poate oferi CFR, cu forţa pe care o are…

Chestia asta… eu nu cumpăr de la second-hand. Vrăjeli că jucătorii nu sunt plătiţi… jucătorii sunt plătiţi peste tot. Un jucător care nu e plătit merge, depune memoriu, rămâne liber şi încasează toţi banii", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!