Denis Alibec accidentare gnohere FCSB Gnohere pubalgie Liga 1

Gnohere, pe urmele lui Alibec? Motivul pentru care "Bizonul" a fost schimbat in finalul meciului cu Hermannstadt: dezvaluirea facuta de Dica

Vezi aici toate fazele de la Hermannstadt - FCSB, Liga 1, etapa 10! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Octombrie 2018, 07:58
Data actualizarii: Luni 01 Octombrie 2018, 08:10

Gnohere a inceput ca titular meciul cu Hermannstadt si a reusit si golul de 2-1 in minutul 57, insa a fost schimbat cu un sfert de ora inainte de final.

Nicolae Dica si-a explicat decizia: "Bizonul" are pubalgie si nu a dorit sa riste inutil avand in vedere ca FCSB conducea deja cu 3-1.

"Am facut schimbarea in minutul 38 (n.red. Morutan a intrat in locul lui Ovidiu Popescu) pentru ca aveam nevoie de un jucator mai ofensiv, cu o tehnica mai buna. Apoi l-am schimbat pe Gnohere pe final pentru ca are o problema cu pubalgia", a declarat Nicolae Dica la finalul partidei.

Afectiunea de care sufera Gnohere acum a fost si unul dintre motivele declinului lui Denis Alibec la FCSB. Atacantul nu a mai fost la fel dupa acel moment, iar evolutiile sale au inceput sa fie din ce in ce mai sterse.

Si un alt fost jucator al FCSB a trecut prin aceeasi situatie. Budescu a fost pus "pe liber" de chinezi in 2016 dupa ce clubul din liga a doua si-a dat seama ca afectiunea il impiedica pe Budescu sa dea randament maxim.

Modifică setările cookies