Liga 1

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va încasa Edi Iordănescu la FCSB + Clauza prevăzută în contract

Edi Iordănescu, noul antrenor al lui FCSB!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 21:00
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 21:23

Gigi Becali a dezvăluit detalii contractului pe care l-a semnat cu antrenorul care i-a adus ultimul titlu lui rivalei CFR.

Potrivit latifundiarului din Pipera, Edi va încasa același salariu pe care l-a avut la CFR, adică 15 mii de euro pe lună și o primă de 100 de mii de euro în cazul în care FCSB va câștiga campionatul.

„El are salariul pe care îl avea și la CFR Cluj. Puteți să-l întrebați pe el dacă vrea să vă spună. Eu atât vă spun că i-am făcut tot cum a vrut. El va fi proprietarul echipei.

N-a vrut clauze. Eu am zis să-i dau un milion pentru callificarea în grupe, dar nu a vrut. El vrea 100 de mii pentru campionat”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Edi Iordănescu va fi prezentat echipei miercuri

„Mâine o să fie la antrenament. Nu mai vreau să mă mai bag deloc și am zis băi Edi, știu ce îți dorești, deci nu mă mai întreba că nu mă mai interesează pe mine. Tu faci totul! Și echipa, și schimbări și toate, numai tu toate, nu mă mai bag, nu mă mai interesează”, a declarat finanțatorul FCSB pentru PRO TV.

„Doar o să mă duc mâine cu el să-l prezint și atât. În rest, la revedere! Doar atât, o să mă duc să le spun `Băi, începe o nouă eră, începe era dictaturii militare!`. Până acum la FCSB a fost democrație și acum e dictatură militară. Dictatura militară este Edi, care de acum: el comandă, el face, el taie, el spânzură, el va da afară de la antrenament”, a adăugat acesta.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies