Liga 1

Anghel Iordănescu reacționează după iminenta venire a fiului său la FCSB! "Nu a fost niciodată așa de deschis"

Fostul selecționer a vorbit despre situația de la FCSB.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 20:52
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 20:55

Anghel Iordănescu se declară încântat de eventuala instalare a fiului său la FCSB și spune că l-a surprins atitudinea lui Gigi Becali la negocieri, în special datorită deschiderii cu care acesta a lăsat de la el pentru a-l convinge pe Edi Iordănescu să semneze.

"Important este ce va decide el în final. Sincer va spun, că Gigi Becali nu a fost niciodată așa de deschis, așa de cooperant. I-a spus să treacă ce vrea el, batem palma și trecem la treaba. Singurul lucru la care nu au discutat a fost salariu. Ce i-a oferit Gigi, asta a acceptat. A și spus Edi că nu-l interesează ce bani primește, ci să facă performantă.

Rapid a juca foarte bine, a jucat cu sufletul, cu inima, împinși de la spate de aceasta galerie fantastică. De partea cealaltă, FCSB a fost și ea susținută de o galerie, într-adevăr, cu un număr mai mic, dar care și-a făcut datoria. E nepermis să aibă o asemenea atitudine, o asemenea reacție. Nu am văzut să fie agresivă, organizată. Rapid s-a aparat în 11 jucători și era nevoie de acest joc pe banda care să creeze pericol.

Eu mereu am fost pentru jucătorii romani, dar în ultimă perioadă am tot văzut că de vina a fost ba Becali, ba antrenorul, dar niciodată jucătorii. Haideti să fim sineri si să recunoaștem că avem jucători talentați, dar la mentalitate, mai e mult e lucrat. Asta reproșez eu.

Nu poți în 90 de minute să nu ai măcar două ocazii clare de gol. Rămân la părerea că sunt jucători prea răsfățați, care-și primesc salariile la zi, pe care Gigi Becali i-a lăudat întotdeauna. Am avut și eu o discuție cu Gigi Becali dimineață și am înțeles că și din ce a discutat cu Edi a fost foarte înțelegător", a spus Anghel Iordanescu.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies