EXCLUSIV | Edi Iordănescu încă nu a semnat contractul cu FCSB. Ce implicare are familia antrenorului 

Edi Iordanescu FCSB Anghel Iordanescu antrenor fcsb edi iordanescu FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 14:54
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 15:05

Gigi Becali și Edi Iordănescu au ajuns la o înțelegere de principiu pentru ca antrenorul să vină la FCSB, însă contractul încă nu este semnat. 

Potrivit surselor www.sport.ro, Edi Iordănescu este hotărât să accepte propunerea lui Gigi Becali, însă a mai cerut timp de gândire pentru a se consulta și cu familia. 

Din sursele site-ului, Anghel Iordănescu și frații mai mici, Andrei și Alex, i-au spus tehnicianului să meargă la FCSB, în timp ce sora, soția și mama acestuia încă nu au oferit un răspuns în acest sens. 

În urma mai multor discuții și negocieri, Gigi Becali a ajuns la o înțelegere cu Edi Iordănescu și a acceptat condițiile puse de acesta pentru a veni pe banca tehnică a 'roș-albaștrilor'. 

Gigi Becali: "Nu mai vreau să mă bag deloc"
 

"Mâine o să fie la antrenament. Nu mai vreau să mă mai bag deloc și am zis băi Edi, știu ce îți dorești, deci nu mă mai întreba că nu mă mai interesează pe mine. Tu faci totul! Și echipa, și schimbări și toate, numai tu toate, nu mă mai bag, nu mă mai interesează", a declarat finanțatorul FCSB pentru PRO TV.

"Doar o să mă duc mâine cu el să-l prezint și atât. În rest, la revedere! Doar atât, o să mă duc să le spun `Băi, începe o nouă eră, începe era dictaturii militare!`. Până acum la FCSB a fost democrație și acum e dictatură militară. Dictatura militară este Edi, care de acum: el comandă, el face, el taie, el spânzură, el va da afară de la antrenament", a adăugat acesta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!