„Pare să fie un nou început!” Un fost antrenor din Liga 1, încrezător că Edi Iordănescu poate schimba lucrurile la FCSB

edward iordanescu FCSB Gigi Becali Ionut Badea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 17:00
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 17:07

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Todoran și a semnat cu Edi Iordănescu.

Ionuț Badea este încrezător că Edi Iordănescu ar putea așeza lucrurile pe un făgaș normal odată cu preluarea băncii tehnice a echipei patronare de Gigi Becali.

Cu toate acestea, Badea nu are încredere totală în cuvântul lui Becali și este convins că acesta nu se va putea abține să nu intervină peste antrenor.

„Cert e că este o ciclicitate în ceea ce privește FCSB și reacțiile patronatului. S-au mai întâmplat situații de genul ăsta, când echipa nu a funcționat, s-a schimbat antrenorul: 'nu mă mai bag, nu mai am nicio treabă cu echipa, las pe cel în funcție să regleze tot', însă au fost situații legate de perioade scurte de timp.

Dar ce văd la Edi Iordănescu, nu este niciodată o dictatură militară, este o autoritate acceptată a competenței. Edi Iordănescu a demonstrat că poate să conducă un grup sub presiune și să câștige trofee.

Pare să fie un nou început, pentru că FCSB intrase într-o pantă descendentă vertiginos, cu toată strategia asta a schimbărilor, a unui bun plac, pentru că patronului nu i-a plăcut ce vedea și a trebuit să schimbe. Deci eu văd cu ochi buni o asemenea venire a lui Edi în momentul acesta”, a spus Ionuț Badea, la Digisport.

Ionuț Badea este acum liber de contract. Ultima oară, acesta s-a aflat pe banca Astrei Giurgiu (9 mai - 30 iunie 2021), care a retrogradat la finele sezonului trecut.

Edi Iordănescu va fi prezentat miercuri echipei

„Mâine o să fie la antrenament. Nu mai vreau să mă mai bag deloc și am zis băi Edi, știu ce îți dorești, deci nu mă mai întreba că nu mă mai interesează pe mine. Tu faci totul! Și echipa, și schimbări și toate, numai tu toate, nu mă mai bag, nu mă mai interesează", a declarat finanțatorul FCSB pentru PRO TV.

"Doar o să mă duc mâine cu el să-l prezint și atât. În rest, la revedere! Doar atât, o să mă duc să le spun `Băi, începe o nouă eră, începe era dictaturii militare!`. Până acum la FCSB a fost democrație și acum e dictatură militară. Dictatura militară este Edi, care de acum: el comandă, el face, el taie, el spânzură, el va da afară de la antrenament”, a adăugat acesta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!